Ρεαλιστικές και πλασματικές αποδόσεις

Θανάσης Κυλώνης05 Σεπτεμβρίου 2020

Ο άσος της Ορλεάν επιβεβαιώθηκε εύκολα την Πέμπτη, μαζί με Under 3,5 μάλιστα (3-0) για να πληρώσει το 3άρι που προτάθηκε στην στήλη της Τετάρτης με τίτλο: «Ένα και καλό». Επίτηδες δεν έμπλεξα με τα πρώτα παιχνίδια του νέου Nations League και εξήγησα το «γιατί».

Πάντα τα παιχνίδια των εθνικών ομάδων, ειδικά αυτά που γίνονται Σεπτέμβριο είναι δύσκολο να τα προσεγγίσεις στοιχηματικά. Τις περισσότερες φορές δεν βοηθάνε και οι αποδόσεις, πόσο μάλλον τώρα που για πρώτη φορά μεταπολεμικά τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των χωρών έχουν να παίξουν 10 και βάλε μήνες! Ουκ ολίγες ομάδες άλλαξαν προπονητή, οι περισσότερες έχουν και αρκετές αλλαγές στην αποστολή τους, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα της Ευρώπης δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα. Τα βάζεις όλα αυτά στο… μίξερ και προκύπτει ένα εκρηκτικό κοκτέιλ. Σαν το… μπαμ που έκανε το 7αράκι της Ουγγαρίας στην Τουρκία την Πέμπτη. Λάθος απόδοση, το τονίσαμε στο ράδιο την ημέρα του αγώνα.

Λάθος νομίζω ότι υπάρχει και στο σημερινό Γιβραλτάρ - Σαν Μαρίνο. ΟΚ, φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά όχι και 1.30 στον άσο με το διπλό στο 10.00. Μην τρελαθούμε. Μιλάμε για δυο ομάδες «πάρ’ την μία και χτύπα την άλλη», δυο «σάκους του μποξ», που έχουν ξεχάσει πότε κέρδισαν τελευταία φορά, συνεπώς το σετ θα έπρεπε να είναι σαφώς πιο μοιρασμένο. Εριξα μια ματιά και στις δυο αποστολές, στο Σαν Μαρίνο βλέπεις και κάποιους παίκτες που αγωνίζονται στην Ιταλία, ενώ στο Γιβραλτάρ όλοι παίζουν στο εγχώριο πρωτάθλημα, μάλιστα οι πιο έμπειροι παίκτες τους απουσιάζουν.

Για παράδειγμα, το διπλό της Αγγλίας μπορεί να πληρώνει ακόμα λιγότερο, είναι όμως πιο ρεαλιστικό βάσει της διαφοράς δυναμικής που έχει με την Ισλανδία. Επί των ημερών του Σάουθγκειτ έχει αναγεννηθεί σκοράροντας κατά ριπάς, η αποστολή της είναι κομπλέ από αστέρια της Πρέμιερ Λιγκ, την ώρα που οι Ισλανδοί θα παραταχθούν χωρίς τους καλύτερους παίκτες τους (Σίγκουρντσον, Γκούντμουνσον, Φινμπόγκασον). Μαζί με Over το διπλό πάει στο 1.90 και «τρώγεται».

Λαθάκι βλέπω και στο σετ του Εσθονία - Γεωργία, πολύ χαμηλό το 1.85 στο διπλό και αντίστοιχα υπερβολικό το 4.70 στον άσο. Κατ’ εμέ ούτε το 1.75 στο διπλό του Βελγίου και της Γαλλίας λέει την αλήθεια. Οι Δανοί έχουν σκληροτράχηλη ομάδα που μάλλον δεν ταιριάζει στο ντελικάτο στυλ των Βέλγων που έχουν αμφίβολους Ντε Μπρόινε και Αζάρ, ενώ και οι Σουηδοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Φαινομενικά, ούτε το 1.90 της Πορτογαλίας με την Κροατία λέει την αλήθεια, εδώ όμως αφενός έχουμε τους πρωταθλητές Ευρώπης και κατόχους του τροπαίου κομπλέ με Κριστιάνο και σία, αφετέρου οι Κροάτες βρίσκονται σε φάση ανοικοδόμησης, χωρίς Μόντριτς-Ράκιτιτς στο κέντρο. Κρατάω το 1 & Under 3,5 στο 2.50, δύσκολα θα δούμε 4 γκολ σε ματς που εμπλέκεται ο Φερνάντο Σάντος.

«ΒΟΜΒΕΣ»

ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ – ΣΑΝ ΜΑΡΙΝΟ Χ2

ΕΣΘΟΝΙΑ – ΓΕΩΡΓΙΑ 1

ΦΑΒΟΡΙ ΜΕ COMBO

ΙΣΛΑΝΔΙΑ – ΑΓΓΛΙΑ 2 & OVER

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ 1 & UNDER 3,5

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.