Στήλες Real Player

«Real player»: Τρομερό ξεκίνημα για την Μονακό

Metrosport Team16 Σεπτεμβρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Επιστροφή στην δράση τόσο για το Ελληνικό πρωτάθλημα, όσο και για τα μεγάλα Ευρωπαϊκά που είναι και οι βασικές μας επιλογές. Βάλε και τις Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις την ερχόμενη εβδομάδα αντιλαμβάνεστε ότι θα έχουμε επιλογές που θα έχουν ενδιαφέρον και θα κρατήσουμε. 

Αυτό που με «χαλάει» είναι ότι μετά από κάτι τέτοιες διακοπές χαλάει ο ρυθμός και δεν πάνε τα πράγματα όπως τα έχουμε στο μυαλό μας γιατί πολύ απλά είναι στην εικόνα που είχαμε πριν την διακοπή. Ας δούμε τι αξίζει να κρατήσουμε. Η Λαμία στο τελευταίο της παιχνίδι έχασε από τον Ολυμπιακό με 4-0 αλλά έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και δείχνει ότι μπορεί να σωθεί γρήγορα. Ο ΟΦΗ νίκησε τον ΠΑΟΚ με 1-0 και μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην πρώτη εξάδα. Το να πετύχουν από ένα γκολ είναι εφικτό.

Η Νιούκαστλ έχασε στο τελευταίο παιχνίδι από την Μπράιτον με 3-1 εκτός έδρας και δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα παρά τα μεγάλα της όνειρα. Η Μπρέτφορντ ήρθε ισόπαλη 2-2 με την Μπόρνμουθ και τα παιχνίδια της έχουν αρκετά γκολ. Το compo θα είναι η επιλογή μου.

Η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε να νικήσει εκτός έδρας την Οσασούνα και επικράτησε με 1-2 με γκολ λίγο πριν το φινάλε της αναμέτρησης. Η Μπέτις είναι σοβαρή έχει ξεκινήσει καλά το πρωτάθλημα και στο τελευταίο της παιχνίδι επικράτησε εντός έδρας με 1-0 της Βαγιεκάνο. Compo βλέπω.

Η Λοριάν έχασε με 3-0 από την Χάβρη δεν έχει ξεκινήσει καλά και έχει μία μόλις νίκη στις πρώτες αγωνιστικές. Η Μονακό έχει κάνει τρομερό ξεκίνημα στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι νίκησε την Λανς με 3-0 και δεν είναι τυχαία στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος. Διπλό

Η Μαρσέιγ στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Ναντ μπροστά είναι καλή αφού βάζει γκολ αλλά στην άμυνα έχει θέματα να λύσει. Η Τουλούζ προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Κλερμόν και έχει μόλις μια νίκη. Το compo θα είναι η επιλογή μου.

Η Φιορεντίνα έχασε στο τελευταίο της παιχνίδι με 4-0 από την Ίντερ και δεν καταλαβαίνω γιατί μας την δίνουν φαβορί σε αυτό το παιχνίδι αφού δεν δείχνει να είναι καλά. Η Αταλάντα επικράτησε με 3-0 της Μόντσα και την περιμένω να βελτιωθεί στην πορεία του πρωταθλήματος. Διπλό

Η Τραμπζονσπόρ νίκησε στο τελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι με 1-5 την Κασίμπασα αλλά δεν έχει την δυναμική της ομάδας που μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Η Μπεσίκτας είναι πολύ ενισχυμένη και προέρχεται από τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Σίβασπορ. Διπλό θα παίξω

Ο ΠΑΟΚ στο τελευταίο του παιχνίδι έκανε την χειρότερη φετινή του εμφάνιση και έχασε στην Κρήτη με 1-0 από τον ΟΦΗ αφού δεν ήταν καλός. Ο Άρης πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κερδίζοντας με 3-2 τον Αστέρα Τρίπολης και θέλει να βελτιωθεί στην συνέχεια. Πιστεύω ότι το compo είναι επιλογή.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη στον Βόλο με 2-3 αλλά παρουσιάζει αρκετά αμυντικά προβλήματα που την κοστίζουν αρκετά μέχρι τώρα. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα και νίκησε την Λαμία με 4-0 στο τελευταίο του παιχνίδι. Πέναλτι στην αναμέτρηση περιμένω.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΟΝΑΚΟ 2

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ – ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΜΠΕΤΦΟΡΝΤ G/G & OVER

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΜΠΕΤΙΣ G/G & OVER

ΜΑΡΣΕΙΓ – ΤΟΥΛΟΥΖ G/G & OVER

Τρίτη πρόταση

ΛΑΜΙΑ – ΟΦΗ G/G

ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ G/G & OVER

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.