Στήλες Real Player

«Real player»: Την έκανε ΟΜΑΔΑ ο Έμερι!!!

Metrosport Team16 Δεκεμβρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Με στεναχώρησε η Βενέτσια την περασμένη εβδομάδα, αφού βρέθηκε να αγωνίζεται με παίκτη παραπάνω αλλά τελικά έχασε το παιχνίδι. Ας είναι μας πλήρωνε τις προηγούμενες εβδομάδες οπότε κοιτάμε παρακάτω. Το δικό μας πρωτάθλημα ξεκινάει και πάλι μετά την αποχή των διαιτητών αλλά θα συνεχίσω να λέω ότι δεν περιμένω να αλλάξει τίποτα στη χώρα που ζούμε γιατί πολύ απλά δεν θέλουν να λύσουν το πρόβλημα, δε τολμάνε ή φοβούνται διαλέξτε και πάρτε ότι σας αρέσει περισσότερο. Το μόνο που ίσως αλλάξει είναι τα εισιτήρια αφού όπως λένε δεν θα μπορεί άλλος να το αγοράζει και άλλος να το χρησιμοποιεί. 

Η Μπέρνλι προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Μπράιτον αλλά τελικά θα πρέπει να αισθάνεται ικανοποιημένη από το τελικό 1-1 αφού οι γηπεδούχοι έχασαν πολλές ευκαιρίες, Η Έβερτον πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη σπουδαία νίκη αυτή τη φορά κόντρα στην Τσέλσι με 2-0. Διπλό.

Η Μπιλμπάο ήρθε ισόπαλη στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Γρανάδα 1-1 παιχνίδι που σημαδεύτηκε από το θάνατο φίλου των γηπεδούχων. Η Ατλέτικο με εξαίρεση το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα είναι καλά και προέρχεται από τη νίκη με 2-1 απέναντι στην Αλμερία. Διπλό.

Η Λανς κόλλησε στο 0-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μονπελιέ σε ένα παιχνίδι που θα μπορούσαν να έχουν κερδίσει και οι δυο ομάδες αφού είχε αρκετές ευκαιρίες. Η Ρεμς είναι καλά κι ας έχασε από τη Νις με 2-1 είναι εξαιρετική ομάδα και πολύ επικίνδυνη. Ρισκάρω στον άσσο της Λανς.

Η Ναντ έχασε από την Παρί με 2-1 αλλά είναι και καλή ομάδα και παλεύει όλα τα παιχνίδια και σκοράρει γενικότερα. Η Μπρεστ πάει τρένο και προέρχεται από το διπλό με 0-1 στην έδρα της Μετς σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις για γκολ. Πιστεύω θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες. OVER.

Ο Άρης προέρχεται από την ήττα από την ΑΕΚ με 1-0 σε ένα παιχνίδι που αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να έχει πετύχει γκολ στο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ μετά και την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 4-0 προχώρησε σε αλλαγή προπονητή. Περιμένω παιχνίδι με γκολ και κρατάω το over.

Η Σοσιεδάδ είναι μια από τις πιο σοβαρές ομάδες του Ισπανικού πρωταθλήματος κατά την ταπεινή μου γνώμη και προέρχεται από το διπλό με 0-3 στην έδρα της Βιγιαρεάλ. Η Μπέτις ήταν καλή έβγαλε αντίδραση με την Ρεάλ στο ισόπαλο 1-1 της περασμένης εβδομάδας. Άσσο το βλέπω.

Η Μπρέτφορντ το πάλεψε με την Σέφιλντ αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα στην ήττα τελικά με 1-0. Η Άστον Βίλλα είναι σε τρομερή κατάσταση νίκησε και την Άρσεναλ με 1-0 και παραμένει ψηλά στην βαθμολογία δείχνοντας ότι φέτος μπορεί σπουδαία πράγματα. Διπλό.

Ο Ατρόμητος μας τα χάλασε την περασμένη αγωνιστική αφού παρά το ότι προηγήθηκε δέχθηκε γκολ στο τέλος από τον Πας στο τελικό 1-1 που δεν το λες άδικο. Ο Παναθηναϊκός είχε πολύ εύκολο απόγευμα στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ και νίκησε με 4-0. Διπλό και πολλά γκολ περιμένω.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

ΛΑΝΣ – ΡΕΜΣ 1

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΕΤΙΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2 & OVER

Τρίτη πρόταση

ΝΑΝΤ – ΜΠΡΕΣΤ OVER

ΑΡΗΣ – ΟΦΗ OVER

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.