Στήλες Real Player

«Real player»: Θα τα δώσει όλα η ΑΕΚ

Metrosport Team28 Νοεμβρίου 2023

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Μια αγωνιστική πριν το φινάλε της μάχης των ομίλων και οι επιλογές στενεύουν σημαντικά. 


Το γράφω γιατί κάποιες ομάδες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και χωρίς να ξεχνάμε ότι αδιάφοροι φαινομενικά δεν υπάρχουν αφού είναι σημαντικά τα πριμ νίκης πρέπει να βρούμε σημεία με αξία. Βέβαια όταν βλέπουμε την Μπαρτσελόνα να χάνει από την Σαχτάρ και άλλα παλαβά τουλάχιστον για τα ματάκια μου καταλαβαίνεται ότι θέλει μεγάλη προσοχή. Ας ελπίσουμε να είμαστε σωστοί στις επιλογές μας και να μας θέλει και η τύχη.


Η Γαλατασαράι δεν ήταν κακή στο παιχνίδι με την Μπάγερν και λύγισε στο τέλος της αναμέτρησης στην ήττα με 2-1, Η Μάντσεστερ προηγήθηκε 0-2 στην Κοπεγχάγη αποβλήθηκε ο Ράσφορντ και μετά έχασε και το παιχνίδι με 4-3 και είναι ουραγός στον όμιλο. Θα δούμε γκολ πιστεύω.


Η Μπράγκα δεν άντεξε στην ανωτερότητα της Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε την περασμένη αγωνιστική με 3-0. Η Ουνιόν πήρε την ισοπαλία στην έδρα της Νάπολι 1-1 αλλά είναι ακόμη χωρίς νίκη ενώ στο Βερολίνο είχε χάσει από την Μπράγκα με 2-3 και μάλιστα με ανατροπή. Άσσος.

Η Ρεάλ δείχνει ασταμάτητη και μετά και το 3-0 απέναντι στην Μπράγκα έχει σφραγίσει την πρόκριση για τον επόμενο γύρο του θεσμού και λογικά και την πρώτη θέση. Η Νάπολι σκόνταψε με την Ουνιόν αλλά πλέον έχει επιστρέψει ο Όσιμεν στην επίθεση και λογικά θα δούμε παιχνίδι με γκολ.

Η Φράιμπουργκ είχε εύκολο έργο απέναντι στην Τόπολα και πήρε τη νίκη με 5-0 αλλά συνεχίζω να λέω ότι δεν πείθει και είναι χειρότερη από την περασμένη χρονιά. Ο Ολυμπιακός το πάλεψε με την Γουέστ Χαμ αλλά δεν κατάφερε να γλυτώσει την ήττα με 1-0. Πιστεύω ότι αξίζει το διπλό.

Η ΑΕΚ το πάλεψε με την Μαρσέιγ αλλά όταν δε καταφέρνεις να σκοράρεις τότε έρχεται η ήττα με 0-2 και πλέον είναι στο χέρι της μεν αλλά δύσκολο δε να προκριθεί. Η Μπράιτον νίκησε τον Άγιαξ με 0-2 και λογικά δύσκολα θα την ξαναπατήσει από την ΑΕΚ. Όπως παίζουν οι δυο ομάδες πρέπει να περιμένουμε γκολ.

Η Άιντραχτ μπορεί να νίκησε μόλις 1-0 στην Φιλανδία την Ελσίνκι αλλά έχει βρει τα πατήματα της και ας έχασε το Σάββατο στο πρωτάθλημα από την Στουτγάρδη με 1-2. Ο ΠΑΟΚ έφερε ισοπαλία με την Αμπερντίν 2-2 που δεν του κόστισε αφού σε αυτό το παιχνίδι θα κριθεί η πρωτιά. Γκολ και θέαμα.

Η Νόρτζελαντ σκόνταψε στο παιχνίδι με την Σπάρτακ Τρνάβα αφού έμεινε στο 1-1 με την ουραγό του ομίλου και έχασε την ευκαιρία να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Η Φενέρμπαχτσε κατοχή είχε αλλά όχι και ουσία στην ήττα από την Λουντογκόρετς με 2-0. Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Μπεσίκτας είναι το λιγότερο τραγική στην Ευρώπη είναι ουραγός στον όμιλο και στο τελευταίο παιχνίδι έχασε εντός έδρας από την Μπόντο Γκλιντ με 1-2. Η Μπριζ είναι πρώτη στον όμιλο και μετά την νίκη με 2-0 απέναντι στην Λουγκάνο λογικά σφραγίζει την πρόκριση από αυτό το παιχνίδι. Διπλό.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. G/G@OVER

ΜΠΡΑΓΚΑ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΝΑΠΟΛΙ G/G@OVER

Δεύτερη πρόταση

ΑΕΚ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ G/G@OVER

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΠΑΟΚ G/G@OVER

ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ- ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ G/G@OVER

Τρίτη πρόταση

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2

Γράφει ο Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.