Real Player: Σε τρομερή φόρμα η Λάτσιο

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Επανέρχομαι και πάλι μετά από τις διακοπές των εορτών που δεν είχαν και κάτι το συγκινητικό για τους παίκτες του στοιχήματος. Είναι λίγο περίεργη η εποχή αφού στην Αγγλία έχουν πολλά συνεχόμενα παιχνίδια στην Ισπανία παίζουν κύπελλα στην Αραβία η Γερμανία κάνει διακοπές και στο Ελληνικό πρωτάθλημα γίνεται της τρελής. Από ανακοινώσεις εννοώ πονηρά παιδιά εσείς…

Η Κάλιαρι φέτος κάνει εξαιρετικό πρωτάθλημα είναι σε τροχιά Ευρώπης και μπορεί να τα καταφέρει και το γράφω μετά την ήττα με 4-0 από την Γιουβέντους. Η Μίλαν πήρε τον Ιμπραίμοβιτς πήρε τα έσοδα από τα εισιτήρια αλλά έμεινε στο 0-0 με την Σαμπντόρια. Πιστεύω την Κάλιαρι ειδικά στην έδρα της.

Στην Γαλλία στο τελευταίο της παιχνίδι η Μπορντό είχε χάσει 1-0 από την Ρεν και η Λυών ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Ρεμς. Η Λυών από την ώρα που άλλαξε προπονητή έχει αλλάξει προς το καλύτερο και δεν είναι για τόσο χαμηλά στην βαθμολογία.

Μετά την διακοπή δεν λέω το διπλό ευκαιρία αλλά θα είναι η επιλογή μου. Η Λάτσιο πάει τρένο στην Ιταλία προέρχεται από τη νίκη με 1-2 στην έδρα της Μπρέσια και κάνει μια από τις καλύτερες πορείες της ιστορίας της ενώ βρίσκεται έξι βαθμούς πίσω από τους πρωτοπόρους. Η Νάπολι φέτος δεν είναι καλά έχασε από την Ίντερ με 1-3 θα χάσει πιστεύω και από την Λάτσιο.

Η Λάρισα έχασε από την Ξάνθη με 2-1 και αυτό που έμεινε περισσότερο ήταν οι ανακοινώσεις παρά το παιχνίδι που δεν έλεγε και πολλά πράγματα και κρίθηκε σε ελάχιστα λεπτά. Ο Άρης ήταν εξαιρετικός απέναντι στον ΠΑΟΚ το νίκησε με 4-2 και πάει από το καλό στο καλύτερο. Γκολ βλέπω και OVER. Ο Παναιτωλικός φωνάζει για την διαιτησία του αγώνα με την ΑΕΚ αλλά ποιος τον ακούει αφού είναι στην ουρά της βαθμολογίας και ψάχνει τον τρόπο να σωθεί.

Ο Ατρόμητος νίκησε τον Αστέρα Τρίπολης στο φινάλε του αγώνα και διατηρεί την επαφή του με τις θέσεις των play off. Θα έχει γκολ το παιχνίδι. Η Ίντερ ήταν σοβαρή και έκανε αυτό που έπρεπε με την Νάπολι κερδίζοντας με 1-3 και παραμένοντας στην κορυφή με συγκάτοικο την Γιουβέντους. Για την Αταλάντα του Γκασπερίνι ότι και να πεις είναι λίγο και δεν το γράφω με αφορμή το 5-0 κόντρα στην Πάρμα. Αξίζει η απόδοση του άσσου ο Κόντε έχει δύσκολο έργο

Ο Αστέρας Τρίπολης λύγισε στο τέλος του αγώνα με τον Ατρόμητο σε ένα παιχνίδι που θα ήταν πιο «δίκαιο» ίσως αποτέλεσμα η ισοπαλία. Ο ΟΦΗ έχασε από τον Βόλο με 1-2 όχι γιατί δεν ήταν καλός αλλά γιατί στην άμυνα του μπάζει από παντού και μοιάζει να μην τον ενδιαφέρει. Προβάδισμα στον άσσο δίνω.

Η Ντιζόν στο τελευταίο παιχνίδι πριν την διακοπή ήρθε ισόπαλη στην έδρα της με την Μετς με 2-2 αποτέλεσμα που μου έκανε εντύπωση αφού οι δυο ομάδες σκοράρουν δύσκολα. Η Λιλ έχασε από την Μονακό με 5-1 με αποτέλεσμα να την προσπεράσει η Ρεν. Αν δεν μπορεί η Λιλ να κερδίσει την Ντιζόν είναι άξια της μοίρας της

Ο Παναθηναϊκός έχασε από τον Ολυμπιακό με 1-0 ενώ δεν του δόθηκε πέναλτι όσο το παιχνίδι ήταν στο 0-0. Ο Πανιώνιος βρέθηκε να χάνει από την Λαμία με 0-1 αλλά δεν κατάφερε ποτέ να μπει στο παιχνίδι και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Νίκη του Παναθηναϊκού με γκολ βλέπω

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο παιχνίδι με τον Άρη αλλά πλήρωσε τον τρόπο παιχνιδιού του αφού είχε μεγάλα κενά στην άμυνα και σε τραγική μέρα τους περισσότερους ποδοσφαιριστές του. Η ΑΕΚ νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-1 με πρωταγωνιστή ποιον άλλον τον Λιβάγια. Νίκη του ΠΑΟΚ βλέπω με γκολ.

Η Ρόμα προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ομάδα της Τορίνο με 0-2 αποτέλεσμα που δεν της κόστισε ιδιαίτερα στην βαθμολογία αφού παραμένει τέταρτη.

Η Γιουβέντους έχοντας τον Κριστιάνο Ρονάλντο σε εξαιρετική μέρα νίκησε με 4-0 την καλή φέτος Κάλιαρι. Διπλό το βλέπω

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΛΑΤΣΙΟ – ΝΑΠΟΛΙ 1

ΙΝΤΕΡ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1

ΡΟΜΑ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΙΛΑΝ 1

ΜΠΟΡΝΤΟ – ΛΥΩΝ 2

ΝΤΙΖΟΝ – ΛΙΛ 2

Τρίτη πρόταση

ΛΑΡΙΣΑ – ΑΡΗΣ OVER

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ OVER

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΟΦΗ 1

Τέταρτη πρόταση

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1 & G/G

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 1& G/G

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.