Real player: Προβάδισμα πρόκρισης έχει ο Άγιαξ

Γρηγόρης Κόκκινος08 Απριλίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Στην περασμένη φάση του θεσμού έγιναν αρκετά «θαύματα» με πρώτο και καλύτερο τον αποκλεισμό της Τότεναμ από την Ντυναμό Ζάγκρεμπ , τον αποκλεισμό της Ρέιντζερς από την «ύπουλη» Σλάβια Πράγας και φυσικά την ήττα χωρίς αποκλεισμό της Άρσεναλ από τον Ολυμπιακό. Στα αξιοσημείωτα ότι είχαμε μόλις τρία over σε οκτώ παιχνίδια και ένα μόλις g/g στοιχήματα που επιλέγονται από πολλούς παίκτες όπως και εμείς και πήγαμε αδιάβαστοι. Εδώ τα ζευγάρια είναι περίεργα αφού κανένα αποτέλεσμα όπως βλέπω τις ομάδες δεν θα αποτελέσει έκπληξη όπως και κανένας αποκλεισμός. Προσοχή λοιπόν αφού δεν βλέπω σημεία ευκαιρίες και οι ομάδες είναι πιο προσεκτικές στις άμυνες.

Ο Άγιαξ στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος νίκησε 1-2 την Χέρενφεν και όλα δείχνουν ότι δεν χάνει το πρωτάθλημα Ολλανδίας. Στον προηγούμενο γύρο του θεσμού απέκλεισε με δυο νίκες την Γιουνγκ Μπόις με 3-0 εντός και 0-2 στην Ελβετία. Η Ρόμα κατάφερε και ήρθε ισόπαλη 2-2 στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σασουόλο που είχε αρκετές απουσίες ενώ στην προηγούμενη φάση του θεσμού απέκλεισε την Σαχτάρ με δυο νίκες 3-0 εντός και 1-2 εκτός. Εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν πολύ σοβαρό Άγιαξ και με μια μη σοβαρή Ρόμα. Οι Ολλανδοί απέκλεισαν και την εξαιρετική Λιλ φέτος με δυο νίκες και δείχνουν στην Ευρώπη ότι έχουν όλα τα προσόντα για να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στην διοργάνωση. Τον άσσο στην απόδοση που είναι δεν τον λες ευκαιρία αλλά ψάχνω να βρω πως αυτή η Ρόμα μπορεί αν τον σταματήσει. Διπλασιασμός των χρημάτων μας δεν είναι και άσχημα οπότε άσσος.

Η Άρσεναλ έχασε πολύ εύκολα από την Λίβερπουλ στο ντέρμπι με 0-3 ελπίδες για Ευρώπη έχει μικρές μέσο του πρωταθλήματος ενώ στην προηγούμενη φάση του θεσμού απέκλεισε τον Ολυμπιακό με νίκη στο Καραϊσκάκη με 1-3 και ήττα εντός με 0-1. Η Σλάβια ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Μπρνο για το πρωτάθλημα εκτός έδρας παίζοντας από πολύ νωρίς με παίκτη λιγότερο αλλά έχει τόσο μεγάλη διαφορά από τον δεύτερο που δεν χάνει τον τίτλο με τίποτα. Στον περασμένο γύρο απέκλεισε την Ρέιντζερς με ισοπαλία 1-1 εντός και νίκη μέσα στην Σκωτία με 0-2. Λογικά ο Αρτέτα ξέρει πως πρέπει να κατακτήσει το θεσμό για να εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο αλλιώς δεν τον βλέπω καλά. Πιστεύω ότι μπορεί να νικήσει αλλά δεν βλέπω να ανοίγει το παιχνίδι και να έχουμε πολλά γκολ.

Η Γρανάδα μετά την ήττα με 0-3 από την Βιγιαρεάλ δύσκολα θα προλάβει μια θέση στην Ευρώπη ενώ στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μόλντε κερδίζοντας την 2-0 εντός και με ήττα 2-1 εκτός. Η Μάντσεστερ νίκησε την Κυριακή την Μπράιτον 2-1 με ανατροπή και εδραιώθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε την Μίλαν με νίκη 1-1 εκτός και ήττα 0-1 με μεγάλη δυσκολία. Η Ισπανική ομάδα δεν με πείθει δεν έχει αυτό που έβγαζε την περασμένη χρονιά αντίθετα με την Μάντσεστερ που δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση αλλά δεν είναι άξια εμπιστοσύνης αφού παρουσιάζεται αρκετά κυκλοθυμική. Το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν το ακουμπάω κι ας κερδίσει η Μάντσεστερ η απόδοση είναι αστεία.

Η Ντιναμό στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος ήρθε ισόπαλη 1-1 εκτός έδρας την Σιμπένικ και μοιράζεται με αγώνα λιγότερο την κορυφή με την Όσιγιεκ. Στον προηγούμενο γύρο έκανε το μπαμ και απέκλεισε την Τότεναμ χάνοντας με 2-0 στην Αγγλία και κερδίζοντας με 3-0 στην έδρα της στην παράταση. Η Βιγιαρεάλ νίκησε με 0-3 στην έδρα της Γρανάδα και είναι σε τροχιά Ευρώπης αφού είναι στην έκτη θέση της βαθμολογίας. Στον προηγούμενο γύρο απέκλεισε με δυο νίκες, 0-2 και 2-0 την Ντιναμό Κιέβου. Σε αυτό το παιχνίδι αξίζει η κόντρα αφού οι Κροάτες έδειξαν ότι το λέει η ψυχή τους και θα κρατήσω τον άσσο χωρίς αυτό να σημαίνει ότι μπορούν να πάρουν απαραίτητα και την πρόκριση

To be continued...

Πρόταση

ΑΓΙΑΞ – ΡΟΜΑ 1

ΑΡΣΕΝΑΛ- ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ 1 & UNDER 3,5

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 1

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.