Στήλες Real Player

«Real player»: Προβάδισμα η Αϊντχόφεν

Metrosport Team20 Φεβρουαρίου 2024

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Είδαμε την περασμένη εβδομάδα ότι τα παιχνίδια μόνο εύκολα δεν είναι. Η Μπάγερν δεν είναι καλά το ξέρουμε φαίνεται τόσο σε πρωτάθλημα όσο και σε Ευρώπη. Η Ρεάλ χρειάστηκε την βοήθεια των διαιτητών για να κερδίσει. Την Πέμπτη έκλαψε πολύ κόσμος με την Μπράγκα που η άμυνα της μπάζει από παντού, με τον Άγιαξ που κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις, με την Μπέτις που επίσης δεν είναι καλά και έμειναν ανοιχτοί λογαριασμοί για αυτή την εβδομάδα. Πάμε να δούμε τι θα κρατήσουμε αυτό το τριήμερο.

Η Αϊντχόφεν κάνει περίπατο στην Ολλανδία με μια τρομερή πορεία και έχει μέχρι σήμερα νίκες δύο ισοπαλίες και καμία ήττα. Θεωρητικά οι 12 βαθμοί διαφορά καλύπτονται αλλά πρακτικά δύσκολο το βλέπω. 

Η Ντόρτμουντ είναι μια κρύο μια ζέστη δεν τρελαίνει με τις εμφανίσεις της και θεωρώ ότι έστω και δύσκολα θα χάσει. 

Η Ίντερ είναι ασταμάτητη στην Ιταλία και πλέον δείχνει ότι θα πρέπει να ψάχνουν το δεύτερο. Η Ατλέτικο είναι μια κρύο μια ζέστη και γενικότερα δεν την εμπιστεύομαι. Είναι «ύπουλη» ομάδα και είναι ο λόγος που δεν κρατάω σημείο. 

Η Νάπολι δεν είναι καλά όπως καλά δεν είναι και η Μπάρτσα που πρωτάθλημα δεν μπορεί να πάρει και ιδρώνει να νικήσει θεωρητικά μικρότερες ομάδες. Αν επέλεγα κάτι σε αυτό το παιχνίδι θα ήταν η ισοπαλία αλλά δεν αξίζει να το ρισκάρω . 

Η Πόρτο είναι περίεργη φέτος αλλά έχει τον σεβασμό μου όπως τον έχει και η Άρσεναλ που διεκδικεί το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Εδώ θα ρισκάρω αρκετά αφού οι δυο ομάδες δεν είναι για να κάνουν άμυνα παίζουν επιθετικά και θα κρατήσω το compo. 

Την Λουντογκόρετς την περίμενα καλύτερη στην Ελβετία αλλά έδειξε ότι κατέβηκε περισσότερο για να κρατήσει το μηδέν. 

Η Σερβέτ έκανε πολλές ευκαιρίες αλλά τώρα πιστεύω ότι θα είναι διαφορετικά τα πράγματα και για αυτό κρατάω τον άσσο. Δεν χρειάζεται να έχεις δει το παιχνίδι ανάμεσα στην Μπράγκα και την Καραμπάχ για να καταλάβεις ότι η άμυνα της Μπράγκα είναι για κλάματα. Επειδή αυτό δεν φτιάχνει μέσα σε μια εβδομάδα περιμένω να δούμε κάτι ανάλογο και αυτή την Πέμπτη. 

Η Άιντραχτ με στεναχώρησε την περασμένη εβδομάδα γιατί προηγήθηκε με 0-2 και δεν κατάφερε να το κρατήσει αλλά είπαμε ότι η Ουνιόν είναι καλή και μαγκιά της που έβγαλε αντίδραση στο παιχνίδι. Θα κρατούσα τον άσσο αλλά έχει μεγαλύτερη αξία το να σκοράρουν και οι δυο ομάδες και το over. 

Η Ρόμα ήταν καλή με την Φέγενορντ αλλά όχι τόσο ώστε να πάρει τη νίκη. Μπορούσαν και οι δυο ομάδες να πάρουν την αναμέτρηση και πιστεύω ότι θα δούμε καλό παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες αν και το σκορ της πρώτης αναμέτρησης δείχνει ότι θα προσέξουν τις άμυνες οι δυο προπονητές. Δεν το βλέπω να αντέχουν… 

Η Σπάρτα Πράγας λύγισε στο φινάλε στην Κωνσταντινούπολη και τώρα καλείται να πάρει τη νίκη για να προκριθεί στον επόμενο γύρο. Έλα όμως που η Γαλατά και καλή ομάδα είναι και μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτό το πρέπει των γηπεδούχων και να πάρει το διπλό μαζί φυσικά με την πρόκριση. 

To be continued …

Πρώτη πρόταση 

ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 1 

ΠΟΡΤΟ – ΑΡΣΕΝΑΛ G/G & OVER 

Δεύτερη πρόταση 

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ – ΣΕΡΒΕΤ 1 

ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ 2 

Τρίτη πρόταση 

ΚΑΡΑΜΠΑΚ – ΜΠΡΑΓΚΑ G/G & OVER 

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑ G/G & OVER 

ΡΟΜΑ – ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ G/G & OVER

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.