Real Player: Παιχνίδι ζωής και θανάτου για την ΑΕΛ

Γρηγόρης Κόκκινος03 Απριλίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Πάνω που βρήκαμε ρυθμό ήρθαν οι αγώνες για τα προκριματικά του Μουντιάλ του Κατάρ και πάμε και πάλι από την αρχή. Πάντα οι διακοπές επηρεάζουν το ρυθμό των ομάδων και βλέπουμε πολλά «περίεργα» αποτελέσματα. Δεν στέκομαι εκεί, στην εποχή της κανονικής τρέλας σε ολόκληρο τον πλανήτη, των άδειων γηπέδων, των ομάδων που ψάχνουν έσοδα θα ψάξουμε να βρούμε επιλογές που αξίζουν να τις ποντάρουμε και ελπίζω να συνεχίσουμε από εκεί που σταματήσαμε με ταμεία κυρίως με μεγάλα σημεία. 

Η Γρανάδα στο τελευταίο παιχνίδι που έδωσε με την Βαλένθια το πάλεψε αλλά έχασε με 2-1 και έμεινε αρκετά πίσω από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Βιγιαρεάλ νίκησε με 2-1 στην έδρα της την Κάντιθ και απέχει δυο βαθμούς από έκτη θέση που οδηγεί στην Ευρώπη. Θα ποντάρω στο διπλό. Η Ντόρτμουντ ήταν προβληματική στην άμυνα για ένα ακόμη παιχνίδι και πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την Κολωνία στο τέλος του αγώνα. Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης ήταν σοβαρή και ουσιαστική απέναντι στην καλή φέτος Ουνιόν Βερολίνου. Η ομάδα της Φρανκφούρτης είναι πιο σοβαρή στο παιχνίδι της και αξίζει η απόδοση του διπλού.

Η Λάρισα ήταν πιο ουσιαστική από τον Απόλλων Σμύρνης και πήρε πολύτιμο διπλό με 0-2 και πιστεύω ότι θα καταφέρει να αποφύγει τον υποβιβασμό. Ο Παναιτωλικός έχανε από νωρίς με 0-3 από την Λαμία και δεν κατάφερε να βγάλει αντίδραση και έχει μπλέξει για τα καλά. Πιστεύω ότι θα κερδίσει η ΑΕΛ.

Η Λανς πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα του Στρασβούργου με 1-2 και είναι σε τροχιά Ευρώπης με αέρα τριών βαθμών από την Μαρσέιγ. Η Λυών δεν ήταν καλή στο ντέρμπι με την Παρί βρέθηκε να χάνει με 0-4 και απλά μείωσε σε 2-4. Δεν την πιστεύω την Λανς αντίθετα πιστεύω πολύ στην ποιότητα της Λυών. Διπλό θα παίξω. Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα που φάνηκαν και στο παιχνίδι με τον Αστέρα όπου το 0-2 έγινε 2-2 στο τέλος του αγώνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ βελτιωμένος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ όπου και επικράτησε με 3-1. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το διπλό γιατί δείχνει σε καλύτερη κατάσταση από τους πράσινους.

Η Ναντ προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Λοριάν και κοίταξε να κρατήσει το 1-0 αλλά λύγισε στο τέλος στο 1-1 που την κρατάει στις θέσεις της επικίνδυνης ζώνης της βαθμολογίας. Η Νις ήταν πολύ καλύτερη από την Μαρσέιγ και την νίκησε με 3-0. Πρέπει και μπορεί να πάρει το τρίποντο παραμονής η Ναντ.

Η Ρεμς πήρε διπλό στην έδρα της ουραγού Ντιζόν με 0-1 και δείχνει να ξεμπερδεύει με την υπόθεση παραμονής στην κατηγορία. Η Ρεν πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της Μετς με 1-3 και απέχει πλέον τέσσερις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Δε το λες ευκαιρία το διπλό αλλά ποντάρω στο κίνητρο.

Η ΑΕΚ ήταν τραγική απέναντι στον ΠΑΟΚ έχασε εύκολα με 3-1 και η απουσία του Σιμόες στην μεσαία γραμμή την κοστίζει ακριβά. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 1-0 απέναντι στον Άρη και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο για μεγάλο διάστημα δεν δυσκολεύτηκε να κρατήσει το σκορ υπέρ του. Διπλό το βλέπω. Η Σεβίλλη ήταν καλύτερη από την Βαγιαδολίδ σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 1-1 στο φινάλε του αγώνα. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να νίκησε με 1-0 την Αλαβές αλλά δείχνει προβληματική στα τελευταία παιχνίδια και δεν ξέρω αν θα καταφέρει τελικά να πάρει το πρωτάθλημα. Ισοπαλία βλέπω. Η Γουλβς δεν ήταν καλή και έχασε από την Λίβερπουλ με 0-1 με την ομάδα του Κλοπ να πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Η Γουέστ Χαμ την «πάτησε» στο παιχνίδι με την Άρσεναλ αφού προηγήθηκε με 3-0 πίστεψε ότι το παιχνίδι τελείωσε και δέχθηκε τρία γκολ στο ισόπαλο 3-3. Διπλό το βλέπω.

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΛΑΝΣ – ΛΥΩΝ 2

ΡΕΜΣ – ΡΕΝ 2

Δεύτερη πρόταση

ΓΡΑΝΑΔΑ- ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ 2

ΝΑΝΤ- ΝΙΣ 1

ΓΟΥΛΒΣ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ 2

Τρίτη πρόταση

Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΟΚ 2

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

Τέταρτη πρόταση

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ 2

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.