Στήλες Real Player

«Real player»: Οι σκόρερ μας στέλνουν ταμείο

Metrosport Team13 Φεβρουαρίου 2024

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Ξεκινάνε και πάλι οι μεγάλες Ευρωπαϊκές βραδιές με ωραία ζευγάρια παιχνίδια που αναμένονται με μεγάλο ενδιαφέρον αλλά με μια τεράστια διαφορά από τα μέχρι τώρα. Τέρμα οι όμιλοι τέρμα τα σενάρια που κάναμε αρκετές φορές αφού σε δυο παιχνίδια σε όλους τους θεσμούς παίζεται η πρόκριση στον επόμενο γύρο. Στις πρώτες αναμετρήσεις ο βαθμός δυσκολίας πλέον είναι τεράστιος για δυο λόγους. Πολλές ομάδες θα κοιτάξουν να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνα και να πάρουν την πρόκριση στο δεύτερο παιχνίδι αλλά και αυτό είναι σχετικό.

Στην Δανία η Κοπεγχάγη προέρχεται από αγωνιστική απραξία δυο μηνών και βάλε και πριν την διακοπή ήταν σε τρομερή κατάσταση και για αυτό άλλωστε προκρίθηκε. Η Σίτυ είναι στα καλύτερα της και πιστεύω ότι μπορεί να κατακτήσει και το θεσμό και το πρωτάθλημα στην Αγγλία. Anytime Χάαλαντ και τίποτε περισσότερο.

Η Λειψία δεν με τρελαίνει αφού έχει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοση της δεν δείχνει να είναι όσο καλά ήταν πέρσι και προέρχεται από το 2-2 του Σαββάτου με την Άουγκσμπουργκ. Η Ρεάλ είναι καλά και πήρε το ντέρμπι με την Χιρόνα εύκολα με 4-0. 

Η Παρί κάνει περίπατο στην Γαλλία και παίζει χωρίς ουσιαστικό αντίπαλο στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Η Σοσιεδάδ δεν είναι καλά φάνηκε και στο παιχνίδι με την Οσασούνα το Σάββατο και δε ξέρω πως θα μπορέσει να το γυρίσει το έργο. Σκόρερ Μ Παπέ και τίποτε άλλο.

Η Φέγενορτ έχει μια σειρά από παιχνίδια τελευταία που δεν πείθει δεν έχει ενθουσιασμό έχει όμως αποτελεσματικότητα και παίρνει τους βαθμούς. Η Ρόμα από την στιγμή που άλλαξε προπονητή με τον Ντε Ρόσι στον πάγκο απελευθερώθηκαν οι ποδοσφαιριστές και παίζουν καλά. Θα ρισκάρω στο διπλό

Η Λανς είναι σε εξαιρετική κατάσταση κερδίζει τα παιχνίδια και θα βγει και φέτος στην Ευρώπη ενώ την έχω ικανή και για μεγάλη πορεία στον θεσμό. Η Φράιμπουργκ δεν με πείθει το παλεύει για να βγει στην Ευρώπη και δεν της δίνω τύχη στο παιχνίδι στην Γαλλία. Άσσος

Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ είναι μια εξαιρετική ομάδα στο Βέλγιο που δείχνει ότι φέτος θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και την έχουμε μάθει τα τελευταία χρόνια. Η Φρανκφούρτη στο πρωτάθλημα δεν μας τα λέει καλά τα τελευταία δυο παιχνίδια αλλά έχει και την ποιότητα και την εμπειρία για να πάρει αποτέλεσμα.

Ο Ολυμπιακός φέτος δεν είναι καλά όπως δεν ήταν και πέρσι αλλά ότι πάρει από την Ευρώπη κέρδος είναι τόσο για τον ίδιο όσο και για την χώρα στην ειδική βαθμολογία. Η Φερεντσβάρος είναι δεύτερη στην Ουγγαρία και διεκδικεί τον τίτλο. Αν δεν κερδίσει και την Ουγγρική ομάδα δεν έχω λόγια. Άσσος

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤI ANYTIME ΧΑΑΛΑΝΤ

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ ANYTIME ΕΜΠΑΠΕ

Δεύτερη πρόταση

ΛΑΝΣ - ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ 1

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΦΕΡΕΝΤΣΒΑΡΟΣ 1

Τρίτη πρόταση

ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ – ΡΟΜΑ 2

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝ ΖΙΛΟΥΑΖ- ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. 2

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.