Στήλες Real Player

«Real player»: Ο ΠΑΟΚ παίζει καλύτερα εκτός

Metrosport Team05 Μαρτίου 2024

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Δε μας το έκανε το χατίρι η Αϊντχόφεν αφού ήταν καλύτερη μεν έμεινε στο 1-1 δε. Η Άρσεναλ δεν ήταν αυτή που περιμέναμε και έχασε με γκολ στο φινάλε από την Πόρτο, η Ίντερ αδικείται από το 1-0 κόντρα στην Ατλέτικο που κατέβηκε απλά για να μην χάσει και για το Νάπολι Μπαρτσελόνα τα είχαμε πει ότι δεν είναι καλά αν και η Ιταλική ομάδα μετά την αλλαγή προπονητή εμφανίζεται πολύ ανεβασμένη. Οι υπόλοιπες διοργανώσεις έχουν Ελληνικό ενδιαφέρον αφού παίζουν ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός.

Η Μπάγερν δεν είναι καθόλου καλά γενικότερα σαν ομάδα αν και στο πρώτο παιχνίδι έπρεπε να μείνει με δέκα για να χάσει τελικά από ένα εύστοχο πέναλτι. Δεν βλέπω καμία αξία πουθενά ούτε στην κόντρα παρά μόνο να κρατήσω το να σκοράρει ο Κέιν και τίποτε άλλο.

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ έχασε με 2-0 στο Παρίσι αλλά δεν είναι στα καλύτερα της όπως και η Παρί και για αυτό θα το αφήσω στην άκρη.

Η Σίτυ μετά το 1-3 του πρώτου αγώνα έχει περάσει κατά την εκτίμηση μου και δεν βρίσκω αξία σε κάποιο ποντάρισμα. Και η Ρεάλ είναι περασμένη στην επόμενη φάση μετά το 0-1 αλλά μετά την κόκκινη που δέχθηκε ο Μπέλινχαμ στο πρωτάθλημα και δεν θα αγωνιστεί την επόμενη αγωνιστική λογικά θα παίξει εκτελεί και τα πέναλτι και αξίζει σαν επιλογή.

Προσπαθώ να καταλάβω ποιον έχει τρομάξει τόσο πολύ η Μόλντε και μας δίνουν αυτές τις αποδόσεις με την Μπριζ. Το 0-3 μέσα στην Πολωνία που ότι έκανε έμπαινε και οι Πολωνοί δεν κατάφεραν να σκοράρουν; Η Μπριζ είναι έμπειρη ομάδα και καλή και μπορεί να βάλει τις βάσεις από το πρώτο παιχνίδι για να πάρει την πρόκριση.

Η Ρόμα από τότε που έφυγε ο κουραστικός παίζει καταπληκτικά χαίρεσαι να την βλέπεις και πάει τρένο. Η Μπράιτον κάνει κοιλιά στο πρωτάθλημα και δύσκολα θα προλάβει να βγει στην Ευρώπη. Θα κρατήσω τον άσσο.

Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μπορεί να απέκλεισε την Μπέτις και να εντυπωσίασε κόσμο αλλά… Η Μπέτις δεν είναι αυτή που ήταν όπως και η ομάδα της Κροατίας δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα που είδαμε με την ΑΕΚ αφού έχουν φύγει εξαιρετικοί παίκτες. Ο ΠΑΟΚ τα πάει μια χαρά ειδικά καλύτερα εκτός έδρας παρά εντός. Κρατάω το διπλό

Η Ουνιόν έχει δείξει ότι αξίζει το σεβασμό μας μετά τη νίκη πρόκριση που πήρε μέσα στην Γερμανία κερδίζοντας την Φρανκφούρτη με 1-2. Από την άλλη η Φενέρ έχει καλό υλικό αλλά η πρόκριση θα παιχτεί λογικά μέσα στην Τουρκία. Κρατάω τον άσσο

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ – ΛΑΤΣΙΟ ANYTIME ΧΑΡΙ ΚΕΙΝ

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΛΕΙΨΙΑ ANYTIME ΜΠΕΛΙΝΧΑΜ

Δεύτερη πρόταση

ΡΟΜΑ – ΜΠΡΑΙΤΟΝ 1

ΟΥΝΙΟΝ ΣΕΝΤ ΖΙΛΟΥΑΖ – ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ 1

Τρίτη πρόταση

ΜΟΛΝΤΕ – ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ 2

ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ – ΠΑΟΚ 2

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.