Real Player: Μοιάζει ασταμάτητη η Χετάφε

Γρηγόρης Κόκκινος22 Φεβρουαρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Με ξελάσπωσε το Ελληνικό πρωτάθλημα όχι μόνο για την τριάδα αλλά γιατί παραλίγο να κάνουμε το επτά στα επτά και θα το κάναμε αν το κοράκι δεν έκλεινε τα μάτια σε δυο περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησε ο Άρης και με το δίκιο του. Έχει σημεία από το Ελληνικό πρωτάθλημα όπως και από τα υπόλοιπα παιχνίδια των μεγάλων πρωταθλημάτων στην Ευρώπη απλά θέλει και τύχη όπως και καλή χημεία στις επιλογές μας.

Η Σάλκε την περασμένη εβδομάδα έμεινε στο 0-0 με την Μάιντζ αφού είχε ανούσια κατοχή και έχασε την ευκαιρία να ξεφύγει από τους διώκτες της. Η Λειψία νίκησε εύκολα με 3-0 την Βέρντερ ενώ στο champions league νίκησε την Τότεναμ 0-1 μέσα στο Λονδίνο. Οι φιλοξενούμενοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη. 

Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο και μετά το διπλό στο Βόλο με 0-1 έχει ελπίδες για να μπει στην εξάδα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-1 και βρέξει χιονίσει θα είναι τέταρτος στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Έχει αξία ο άσσος. 

Η Μουσκρόν νίκησε με 1-2 την περασμένη εβδομάδα με 1-2 την Ζούλτε Βάρεγκεμ και υποδέχεται την ουραγό Σερκλ Μπριζ που νίκησε με 0-1 την Σεντ Τρούιντεν και παίζει τα ρέστα της για να παραμείνει στην κατηγορία. Θα πάω με το διπλό που λέει το κίνητρο για τους φιλοξενούμενους. Η Ντιζόν πήρε πολύτιμο βαθμό την περασμένη εβδομάδα από την Μπορντό εκτός έδρας 2-2 στην προσπάθεια της που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Η Μονακό νίκησε 1-0 την Μονπελιέ και απέχει δυο βαθμούς από τέταρτη Λιλ και τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Εύκολο δεν είναι αλλά το βλέπω διπλό

Ο Παναιτωλικός έχασε την περασμένη εβδομάδα 3-1 από τον Παναθηναϊκό και στο θεσμό του κυπέλου 4-0 από την ΑΕΚ και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά. Ο Πανιώνιος έχασε 4-0 από τον Ολυμπιακό και δείχνει ότι έχει ξεμείνει από δυνάμει στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονή. Πιθανός ο άσσος.

Η Βερόνα ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Ουντινέζε και έχει ελπίδες για έξοδο στην Ευρώπη αφού συγκατοικεί με την Μίλαν στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Η Κάλιαρι δείχνει ότι έχει ξεμείνει από δυνάμεις και δεν το λέω με αφορμή την ήττα της περασμένης αγωνιστικής στο νησί από την Νάπολι με 0-1. Προβάδισμα έχει ο άσσος

Η Σεν Γκάλεν έχασε την περασμένη εβδομάδα εκτός έδρας από την Λουκέρνη με 1-0 και μαζί την ευκαιρία να ξεφύγει από την Γιουνγκ Μπόις που υποδέχεται και έχασε επίσης εκτός έδρας από την Λουγκάνο. Οι περσινοί πρωταθλητές έχουν άθλιες επιδόσεις στο 2020 εκτός έδρας και για αυτό θα κρατήσω τον άσσο. 

Η Βαγιαδολίδ έχασε με ανατροπή την περασμένη εβδομάδα από την Γρανάδα με 2-1 είναι ομάδα που δύσκολα κερδίζει και έχει πολλές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. 

Η Εσπανιόλ παραλίγο να «κλέψει» το παιχνίδι στο 2-2 της περασμένης αγωνιστικής. Η ομάδα της Βαρκελώνης παίζει τα ρέστα της για την παραμονή. Διπλό. 

Η Άρσεναλ την περασμένη εβδομάδα νίκησε με 4-0 την Νιούκαστλ αλλά απέχει αρκετά ακόμα από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη σε μια κακή χρονιά για τους κανονιέρηδες. 

Η Έβερτον είναι εξαιρετική από την μέρα που την ανέλαβε ο Αντσελότι και πιστεύω ότι μπορεί να πάρει το διπλό

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με την Λάρισα αλλά πήρε το διπλό με 1-2 και τώρα έχει την ευκαιρία με νίκη να προσπεράσει τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο με 4-0 αλλά είναι κουρασμένος από την αναμέτρηση της Πέμπτης με την Άρσεναλ. Ο ΠΑΟΚ έχει προβάδισμα για τη νίκη. 

Η Χετάφε πετάει σε Ισπανία και Ευρώπη και παρά την ήττα της με 2-1 από την Μπαρτσελόνα είναι μόνη στην Τρίτη θέση της βαθμολογίας. 

Η Σεβίλλη προβλημάτισε την περασμένη εβδομάδα με το 2-2 με την Εσπανιόλ κυρίως για την επιθετική της δυστοκία. Η ομάδα της Μαδρίτης δείχνει ικανή για τη νίκη.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΣΑΛΚΕ – ΛΕΙΨΙΑ 2

ΝΤΙΖΟΝ –ΜΟΝΑΚΟ 2

ΒΕΡΟΝΑ – ΚΑΛΙΑΡΙ 1

Δεύτερη πρόταση

ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ – ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ 1

ΡΕΑΛ ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ 2

ΧΕΤΑΦΕ – ΣΕΒΙΛΛΗ 1

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 1

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1

ΠΑΟΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1

Τέταρτη πρόταση

ΜΟΥΣΚΡΟΝ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 2

ΑΡΣΕΝΑΛ – ΕΒΕΡΤΟΝ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.