Στήλες Real Player

«Real Player»: Με ανεβασμένη ψυχολογία η Θέλτα

Γρηγόρης Κόκκινος30 Μαρτίου 2024

Γράφει ο Γρηγόρης Κόκκινος

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Μετά από την αποτυχία της Εθνικής μας ομάδας να πάει το καλοκαίρι στα γήπεδα της Γερμανίας, μπαίνουμε σε φουλ ρυθμούς σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα και φυσικά στο Ελληνικό . Παρά το ότι πολύς κόσμος τα έχει βάλει με τους διεθνείς πιστεύω ότι αυτή η φουρνιά έχει και πολύ μεγάλο ταλέντο και μέλλον και μπορεί να διακριθεί. Εκνευρίζομαι με τον τρόπο που την χειρίζεται η ομοσπονδία και κυρίως όλοι αυτοί οι απίθανοι οπαδοί του πληκτρολογίου που δεν την αγαπούν αλλά θέλουν να βγάλουν όση χολή υπάρχει μέσα τους γιατί δεν έχουν την δύναμη να αντιμετωπίσουν την ίδια τους τη μιζέρια.

Το παιχνίδι ανάμεσα στην Νάπολι και την Αταλάντα είναι ένα παιχνίδι που κρίνει αρκετά αφού οι δυο ομάδες διεκδικούν την έξοδο τους στην Ευρώπη και θεωρητικά την έκτη θέση. Το λέω γιατί μπορούν και πιο ψηλά και υπάρχουν και άλλοι μνηστήρες για την ίδια θέση. Compo το βλέπω

Η Άιντραχτ δεν ήταν αντάξια αντίπαλος της Ντόρτμουντ στην εκτός έδρας αναμέτρηση και γνώρισε δίκαια την ήττα με 3-1 και θα πρέπει να προσέξει για να μην χάσει την έξοδο στην Ευρώπη. Η Ουνιόν ήταν πιο αποτελεσματική από την Βέρντερ στην νίκη της με 2-1. Βλέπω νίκη της ομάδας της Φρανκφούρτης .

Η Λάτσιο με το που άλλαξε προπονητή πήρε το διπλό στην έδρα της Φροζινόνε με 2-3 και διατηρεί ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη. Η Γιουβέντους συνεχίζει να είναι ντεφορμέ και προέρχεται από το 0-0 στην έδρα της με την Τζένοα. Περιμένω παιχνίδι με γκολ και αξίζει η απόδοση.

Ο ΟΦΗ δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με την Κηφισιά και μου έδειξε ότι κατέβηκε περισσότερο για να μην χάσει παρά για να κερδίσει την αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος ήταν νικητής στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ με γκολ στις καθυστερήσεις χωρίς να είναι καλύτερος στην αναμέτρηση. Βλέπω νίκη των γηπεδούχων.

Η Λυών ήταν καλύτερη και πιο ουσιαστική από την Τουλούζ στη νίκη της με 2-3 και αν δεν είχε το κακό ξεκίνημα θα μπορούσε να διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη. Η Ρεμς νίκησε την Μετς με 2-1 αλλά έχει χάσει σημαντικό έδαφος από την έκτη θέση . Βάση λογικής θα δούμε παιχνίδι με γκολ.

Η Λοριάν σε ένα εντυπωσιακό και επεισοδιακό παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 2-2 με γκολ στις καθυστερήσεις κόντρα στην Μονακό στην μάχη που δίνει για την παραμονή στην κατηγορία. Για την Μπρεστ δεν χρειάζονται συστάσεις παραμένει δεύτερη μετά το 1-1 με την Λιλ. Διπλό

Η Θέλτα μετά την αλλαγή προπονητή πέτυχε σπουδαίο διπλό και μάλιστα με ανατροπή στην έδρα της Σεβίλλης με 1-2 στον αγώνα που δίνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Η Βαγιεκάνο νίκησε την Μπέτις με 2-0 δύσκολα θα κινδυνέψει αλλά μέχρι εκεί. Άσσο το βλέπω.

Η ΑΕΚ είχε ένα πολύ εύκολο απόγευμα κόντρα στην Λαμία νίκησε με 0-4 και οδηγεί την κούρσα στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχασε με 1-3 από τον Παναθηναϊκό και έμεινε πίσω στην διεκδίκηση του τίτλου. Δεν βλέπω πως δεν θα έχει γκολ αυτό το παιχνίδι.

To be continued…

Πρώτη πρόταση

ΟΦΗ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 1

ΘΕΛΤΑ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ 1

Δεύτερη πρόταση

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1

ΛΟΡΙΑΝ – ΜΠΡΕΣΤ 2

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G & OVER

Τρίτη πρόταση

ΝΑΠΟΛΙ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ G/G & OVER

ΛΑΤΣΙΟ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ OVER

ΛΥΩΝ – ΡΕΜΣ OVER

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.