Στήλες Real Player

«Real player»: Κόντρα στο ρεύμα θα πάω

Γρηγόρης Κόκκινος10 Ιουνίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Καλό καλοκαίρι είπαμε; Λέμε τώρα λοιπόν αφού ο τελικός του champions league έχει όλη την λάμψη του κόσμου που λατρεύει το ποδόσφαιρο αλλά και των παικτών του στοιχήματος. Τα υπόλοιπα πρωταθλήματα είτε της Σκανδιναβίας είτε οπουδήποτε αλλού είναι για άλλους και όχι για μένα προσωπικά που δεν αξίζει να ασχοληθεί κανείς ζεστά. Το ενδιαφέρον θα αρχίσει να υπάρχει με τα Ευρωπαικά παιχνίδια αλλά και εκεί θέλει πολύ διάβασμα γιατί οι ομάδες κάνουν αρκετές μεταγραφές και δεν θα πρέπει να μας μπερδεύει η εικόνα που είχαμε από τις ομάδες μέχρι την λήξη των πρωταθλημάτων τους.

Φαβορί για τον μεγάλο τελικό η Μάντσεστερ Σίτυ ίσως η πιο ακριβή ομάδα του κόσμου μαζί με την Παρί. Στην Αγγλία πήρε το πρωτάθλημα πήρε το κύπελλο και δείχνει πιο ώριμη από ποτέ με τον Γκουαρντιόλα στον πάγκο της. Εδώ και έξι χρόνια παλεύει να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης χωρίς να τα έχει καταφέρει. Μετά την προσθήκη του Χάαλαντ όμως μοιάζει ασταμάτητη και δικαίως είναι το φαβορί. Απέναντι της μια Ίντερ που δεν ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα, έχει έναν προπονητή που δεν με πείθει αλλά οφείλω να του αναγνωρίσω ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα την έχει βελτιώσει πολύ και δείχνει ικανή για τα πάντα. 

Το υλικό της δηλαδή δεν είναι της πλάκας και αν είχε διάρκεια ίσως μπορούσε να διεκδικήσει το πρωτάθλημα που πήρε με το σπαθί της η Νάπολι. Επειδή το στοίχημα είναι πέρα από τις δυνατότητες των ομάδων και παιχνίδι αποδόσεων εκτιμώ ότι δεν αξίζει να ασχοληθεί σοβαρά κανείς με την Σίτυ είτε σαν νικήτρια του αγώνα είτε σαν κατάκτηση του τροπαίου. Ειλικρινά αν έπαιζε μακροχρόνια που δεν παίζω θα έκανα cash out και ας διασυρθώ. 

Αντίθετα είναι τουλάχιστον προκλητικές οι αποδόσεις της Ίντερ είτε να νικήσει στον αγώνα είτε να κατακτήσει τον τίτλο. Θα ποντάρω με απλά λόγια νίκη της Ίντερ στην κανονική διάρκεια του αγώνα γιατί αν πάει παράταση ή πέναλτι για μένα προβάδισμα έχουν οι Άγγλοι και κρατήστε το σε περίπτωση που δούμε κάτι τέτοιο θα πληρώνει πολύ καλύτερα από τις αποδόσεις που έχουμε τώρα. Θα ποντάρω επίσης και να σκοράρει ο Λουκάκου που είναι μεγάλος ποδοσφαιριστής και είμαι σίγουρος ότι και θέλει να δείξει πράγματα αλλά και μπορεί. Αυτά τα ολίγα με την ευχή πάνω από όλα να δούμε ένα καλό παιχνίδι να το χαρούμε όλοι και μια άξια ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο. To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΙΝΤΕΡ 2

Δεύτερη πρόταση

ΛΟΥΚΑΚΟΥ ANYTIME SCORER

Γράφει ο Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.