Στήλες Real Player

«Real player»: Κάνει δουλειά ο Ποστέκογλου

Γρηγόρης Κόκκινος02 Σεπτεμβρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο. Από δοκάρια καλά πάμε ας είναι καλά η Ζυρίχη που δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων. Κατά τα άλλα είχαμε προσγείωση των Ελληνικών ομάδων στην πραγματικότητα αφού το σεντόνι του champions league δεν θα τεντώσει ούτε για την ΑΕΚ που γνώρισε δύο ήττες ούτε και για τον Παναθηναϊκό και ας το πάλεψαν. Φυσικά και πήγαν καλά οι Ελληνικές ομάδες αλλά από την τραγική περσινή χρονιά δε γίνεται να έχουμε ανέβει τόσο ψηλά σε επίπεδο που να έχουμε μεγάλες απαιτήσεις.

Η Μπέρνλι έχασε δίκαια από την Άστον Βίλλα με 1-3 την περασμένη εβδομάδα και με μόλις ένα γκολ σε δυο παιχνίδια δείχνει ότι δεν ξεκίνησε καλά και θα έχει θέματα. Η Τότεναμ ήταν σοβαρή στην αναμέτρηση με την Μπόρνμουθ και νίκησε με 0-2 έχοντας κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη σαιζόν. Διπλό

Η Μπρεστ αδικείτε από το τελικό 2-0 με την Μαρσέιγ αφού δημιούργησε πολλές ευκαιρίες τις οποίες δεν κατάφερε να αξιοποιήσει . Η Ρεν «αυτοκτόνησε» κόντρα στην Χάβρη αφού προηγήθηκε 2-0 και πίστεψε ότι τελείωσε το παιχνίδι το οποίο τελικά έληξε 2-2. Περιμένω γκολ και από τις δυο ομάδες

Η Μπράιτον ξεκίνησε εντυπωσιακά το πρωτάθλημα αλλά την προσγείωσε ανώμαλα η εξαιρετική Γουέστ Χαμ στην ήττα της με 1-3 το περασμένο Σάββατο. Η Νιούκαστλ έχασε από την Λίβερπουλ με 1-2 στην έδρα της παίζοντας μάλιστα με παίκτη περισσότερο στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Διπλό το βλέπω.

Η Μονακό ήταν η ομάδα που έκανε το παιχνίδι στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Ναντ αλλά όταν δέχεσαι τρία γκολ σε ισάριθμες προσπάθειες είσαι άξιος της μοίρας στο τελικό 3-3. Η Λανς έχασε από την Παρί με 3-1 και δεν έχει νίκη στο πρωτάθλημα μετά από τρία παιχνίδια. Κρατάω τον άσσο.

Η Μπέτις γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα από την Αθλέτικο Μπιλμπάο με 4-2 αν και βρέθηκε στο ξεκίνημα του αγώνα να προηγείται με 0-2. Η Βαγιεκάνο προσγειώθηκε ανώμαλα από την Ατλέτικο Μαδρίτης που την συνέτριψε στην έδρα της με 0-7!!!!! Περιμένω γκολ στο παιχνίδι

O Άρης έχασε από την Λαμία με 1-0 και το κακό ξεκίνημα το πλήρωσε ο προπονητής αφού επανήλθε στο πάγκο της ομάδας ο Άκης Μάντζιος. Ο Αστέρας ευτύχισε να προηγηθεί με 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ δεν δέχθηκε γκολ και τελικά επικράτησε με 3-0. Κλειστό παιχνίδι περιμένω και 0-1 γκολ.

Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο απόγευμα απέναντι στον Ατρόμητο επικράτησε με 4-0 με καλή εμφάνιση και φαίνεται να βρίσκει φόρμα και ρυθμό με τον νέο του προπονητή. Η Λαμία πήρε σπουδαία νίκη απέναντι στον Άρη με 1-0 και ξεκίνησε καλά το πρωτάθλημα. Μου αρέσει το G/G

Ο ΟΦΗ δεν ήταν για να χάσει με 3-0 στην Τρίπολη αλλά όταν δε καταφέρνεις να σκοράρεις λογικό είναι να το πληρώσεις αφού αμυντικά δέχθηκε δυο γρήγορα και εύκολα γκολ. Ο ΠΑΟΚ χωρίς να εντυπωσιάσει νίκησε με 2-1 την Κηφισιά . Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Λέτσε είναι καλή και το έδειξε στο παιχνίδι με την Φιορεντίνα αφού κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2 και γενικότερα επιθετικά είναι εξαιρετική. Η Σαρλεριτάνα ήρθε 1-1 με την Ουντινέζε και μετράει δυο ισοπαλίες σε ισάριθμους αγώνες. Θα έχει γκολ η αναμέτρηση.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΠΕΡΝΛΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

ΜΠΡΑΙΤΟΝ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2

ΜΟΝΑΚΟ – ΛΑΝΣ 1

Δεύτερη πρόταση

ΜΠΡΕΣΤ – ΡΕΝ G/G & OVER

ΜΠΕΤΙΣ – ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ OVER

ΛΕΤΣΕ – ΣΑΡΛΕΡΙΤΑΝΑ OVER

Τρίτη πρόταση

ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 0-1 ΓΚΟΛ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ G/G

ΟΦΗ – ΠΑΟΚ G/G & OVER

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.