Στήλες Real Player

«Real Player»: Κακή παρένθεση ήταν για την Τότεναμ

Γρηγόρης Κόκκινος11 Νοεμβρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Ένα ταμείο και δοκάρι στις άλλες δυο προτάσεις είχαμε την περασμένη εβδομάδα. Σαν σύνολο σωστών επιλογών ήταν καλά για τους πολλούς παίκτες όμως που δεν παίζουν μονά αποδεκτά δεν είναι ότι καλύτερο. 

Πολλά αποτελέσματα που έστειλαν κουβά είχαμε με κορυφαίο από το Ελληνικό πρωτάθλημα το 1-1 της ΑΕΚ με την Κηφισιά. Δεν μου αρέσουν ποτέ οι μικρές αποδόσεις γιατί γνωρίζω πόσο πολύ πονάνε όταν δεν επαληθεύονται και μάλιστα όταν δεν τις περιμένεις ποτέ. Γιατί άλλο στο εξωτερικό και άλλο στην Ελλάδα που δυστυχώς κάποιοι πιστεύουν στα «σίγουρα» αποτελέσματα.

Η Γουλβς το πάλεψε με την Σέφιλντ που είναι ουραγός ισοφάρισε λίγο πριν τη λήξη αλλά γνώρισε την ήττα στο τελευταίο λεπτό του έξτρα χρόνου. Η Τότεναμ έχασε από την Τσέλσι με 1-4 γιατί πολύ απλά έμεινε με εννέα ποδοσφαιριστές οπότε ήταν φυσικό επακόλουθο. Θα κρατήσω το διπλό.

Η Στουτγάρδη έχασε πέναλτι στο 0-0 και μετά και το παιχνίδι από την Χάιντεχαιμ γνωρίζοντας την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Η Ντόρτμουντ έχασε εύκολα με 0-4 από την Μπάγερν αλλά δεν θέλω να σχολιάσω τίποτα περισσότερο για αυτό το παιχνίδι. Διπλό θα παίξω.

Ο Ατρόμητος πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του αυτή την φορά στην έδρα του Άρη με 1-3 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα κι ας είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα. Νίκη και για τον Πανσεραικό με ανατροπή με 2-1 στην έδρα του που τον ανέβασε στην βαθμολογία. Ομάδες που βρίσκουν δίχτυα και οι δυο.

Η Ρεάλ Μαδρίτης έμεινε στο 0-0 με την Βαγιεκάνο αφού δεν κατάφερε να βρει δίχτυα στις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε στην αναμέτρηση. Η Βαλένθια μετά την νίκη της με 1-0 κόντρα στην Γρανάδα πλησιάζει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες περιμένω

Η Μετς δεν φοβήθηκε την Λυών και πήρε παλικαρίσιο βαθμό ισοπαλίας με 1-1 που έφερε πολλά προβλήματα στους γηπεδούχους. Η Ναντ δεν ήταν κακή με την Ρεμς άστοχη ήταν και για αυτό γνώρισε την εντός έδρας ήττα με 0-1. Οι φιλοξενούμενοι είναι καλύτερη ομάδα και κρατάω το διπλό.

Η Ουντινέζε πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα στο Μιλάνο κόντρα στην Μίλαν με 0-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Η Αταλάντα το πάλεψε με την Ίντερ αλλά το είπα ξανά ότι η φετινή Ίντερ δείχνει ότι θα το σηκώσει το πρωτάθλημα. Μου αρέσει το διπλό και αυτό κρατάω.

Η ΑΕΚ έκανε την γκέλα της χρονιάς όχι απλά της αγωνιστικής κόντρα στην Κηφισιά στο 1-1 που δεν το περίμενε κανείς σε ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα. Η Λαμία παίζει καλά βάζει γκολ και έβγαλε την ψυχή του Παναθηναϊκού στην εντός έδρας ήττα με 1-2. Βλέπω γκολ και από τους δυο.

Η φετινή Λάτσιο δεν πείθει προέρχεται από την ήττα από την Μπολόνια με 1-0 και ας νίκησε στην Ευρώπη με το ίδιο σκορ. Δεν πείθει γενικότερα. Και η Ρόμα δεν πείθει αλλά έκανε μια τρομερή ανατροπή με 2-1 με την Λέτσε στις καθυστερήσεις. Ντέρμπι είναι και θα πάω στο διπλό

Η Λανς ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κόντρα στην Λοριάν αλλά αν δεν σκοράρεις δεν κερδίζεις και για αυτό ήρθε το τελικό 0-0. Η Μαρσέιγ θα πρέπει να είναι ευχαριστημένη από το τελικό 0-0 με την Λιλ αφού δεν ήταν καλή. Η Λανς είναι ανεβασμένη και η Μαρσέιγ έχει προβλήματα. Άσσος.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΓΟΥΛΒΣ – ΤΟΤΕΝΑΜ 2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2

ΛΑΝΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ 1

Δεύτερη πρόταση

ΜΕΤΣ – ΝΑΝΤ 2

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 2

ΛΑΤΣΙΟ – ΡΟΜΑ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ OVER

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΒΑΛΕΝΘΙΑ G/G & OVER

AEK – ΛΑΜΙΑ G/G

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.