Στήλες Real Player

«Real player»: Καιρός να κάνει σεφτέ η Λυών

Γρηγόρης Κόκκινος21 Οκτωβρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Το ότι ζούμε στην πιο απίθανη χώρα του κόσμου το γνωρίζουμε όλοι. Ότι έχει να κάνει όμως με την ασφάλεια και παρατηρείται εγκληματική αμέλεια είναι κάτι που δεν μπορεί να περνάει στα ψηλά. Τα δυο μεγαλύτερα γήπεδα της χώρας είναι ακατάλληλα να γίνουν αγώνες. Το γήπεδο των Σερρών δεν ήταν έτοιμο, έκαναν κάποια έργα συντήρησης, έπαιξε η ομάδα κανονικά και έρχονται σήμερα να μας πουν ότι είναι επικίνδυνο για την ασφάλεια διεξαγωγής αγώνα. Δηλαδή έπρεπε να γίνει κάτι στο προηγούμενο παιχνίδι για να το κάνουμε θέμα; Τελικά αυτή η χώρα δεν σώζεται με τίποτα όπως έλεγε και ο Χάρρυ Κλυνν .

Ο Παναιτωλικός είναι χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα έδιωξε τον Σούρερ από τον πάγκο και προέρχεται από την λογική και αναμενόμενη ήττα από την ΑΕΚ με 3-0. Ο Βόλος έχει κάνει πολύ κακό ξεκίνημα προέρχεται από την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 3-0 και είναι τελευταίος με ένα παιχνίδι λιγότερο. Ισοπαλία βλέπω

Η Γιουνγκ Μπόις είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα Ελβετίας και προέρχεται από τη νίκη κόντρα στην Βασιλεία με 3-0 ενώ έχει και Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, Η Ζυρίχη οδηγεί την κούρσα στο πρωτάθλημα και προέρχεται από τη νίκη με 3-2 κόντρα στην Βίντερτουρ. Το Χ2 με γκολ έχει αξία.

Η Τσέλσι στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε σε εκτός έδρας αναμέτρηση την Μπέρνλι με 1-4 αλλά και δεν πείθει μέχρι τώρα και δεν δείχνει ότι μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα. Η Άρσεναλ προέρχεται από την τεράστια νίκη απέναντι στην Σίτυ με 1-0 και είναι πρώτη μαζί με την Τότεναμ. Διπλό θα παίξω.

Η Σαρλερουά προέρχεται από την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα και έχει τεράστια αμυντικά προβλήματα. Η Αντβέρπ νίκησε με 4-1 την Έπεν και πληρώνει μέχρι τώρα τις αρκετές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Οι φιλοξενούμενοι αν και παίζουν και Ευρώπη μπορούν το διπλό.

Η Θέλτα έχει κάνει κάκιστο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα επιθετικά κάνει πράγματα αλλά έχει θέμα με το γκολ με αποκορύφωμα το 2-2 με την Χετάφε που είχε 22 τελικές προσπάθειες οι φιλοξενούμενοι μόλις 3. Η Ατλέτικο νίκησε τη Σοσιεδάδ στο φινάλε του αγώνα και παραμένει στην πρώτη τετράδα. Διπλό θα παίξω.

Η Ναντ έχει βρει ρυθμό μέχρι πριν από την διακοπή τουλάχιστον και προέρχεται από το διπλό στην έδρα του Στρασβούργου με 1-2. Η Μονπελιέ νίκησε την ουραγό Κλερμόν με 4-2 και ας έπαιζε για μεγάλο χρονικό διάστημα με παίκτη λιγότερο. Δεν καταλαβαίνω γιατί αουτσάιντερ η Ναντ. Άσσος

Ο Ολυμπιακός είχε ένα πολύ εύκολο στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα και επικράτησε με 0-3 δείχνοντας ότι φέτος μπορεί να διεκδικήσει το πρωτάθλημα. Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα με 5-0 τον Ατρόμητο και παραμένει ψηλά στην βαθμολογία. Το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1….

Η Λυών κατάφερε όπως το ακούτε να μην πετύχει την πρώτη της νίκη κόντρα στην Λοριάν στο πρωτάθλημα αφού με λίγες τελικές οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν το παιχνίδι στο τελικό 3-3. Η Κλερμόν είναι η πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και φάνηκε και στην ήττα με 4-2 από την Μονπελιέ.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΤΣΕΛΣΙ – ΑΡΣΕΝΑΛ 2

ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ – ΑΝΤΒΕΡΠ 2

ΘΕΛΤΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Δεύτερη πρόταση

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΙΣ – ΖΥΡΙΧΗ Χ2 & G/G

ΝΑΝΤ – ΜΟΝΠΕΛΙΕ 1

ΛΥΩΝ – ΚΛΕΡΜΟΝ 1 & OVER

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΝΠΣ ΒΟΛΟΣ Χ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ G/G

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.