Real Player: Η Γουότφορντ «αξίζει» να σωθεί

Γρηγόρης Κόκκινος27 Ιουνίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Με ανάμεικτα συναισθήματα είμαι αφού η ελληνική τριάδα με τα καλοπληρωμένα g/g πέρασε και μας έστειλε ταμείο από εκεί και πέρα όμως το χάος. Στην Γερμανία η Μπάγερν δεν ήταν όπως την περίμενα οπότε τζάμπα το ρίσκο στο διπλό όπως και η Γουλβς που πάει τρένο και δεν θα έπρεπε την κοντράρω. Για την Εσπανιόλ θα πω ας πρόσεχε να έχει και ας μην έψαχνε σε Κινέζικες αγορές για να ανεβάσει τα έσοδα της… Το παιχνίδι ανάμεσα στον Πανιώνιο και την Ξάνθη είναι τελικός αφού η ομάδα της πλατείας θέλει πάση θυσία τη νίκη για να καταφέρει να αποφύγει την τελευταία θέση και να παίξει μπαράζ. Η Ξάνθη ήταν καλή στα δυο τελευταία παιχνίδια με Παναιτωλικό και Ατρόμητο και έκανε πολλές προσπάθειες για γκολ. OVER το περιμένω. O ΟΦΗ μπορεί να προηγήθηκε κόντρα στον ΠΑΟΚ αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα με αποτέλεσμα το τελικό 3-1. Ο Παναθηναϊκός για εμένα δεν ήταν τόσο κακός κόντρα στον Ολυμπιακό και ίσως να έπρεπε να έχει πετύχει κάποιο τέρμα. Κακό το κλίμα στους πράσινους πολύ «χαλαρός» ο ΟΦΗ περιμένω να δούμε γκολ. OVER. Η Μίλαν παραμένει πάντα κοντά στις πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος μετά και το διπλό στην έδρα της Λέτσε με 1-4. Η Ρόμα τα βρήκε μπαστούνια με την Σαμπντόρια αλλά είχε τα κουράγια και το γύρισε σε 2-1 και διατηρεί απόσταση έξι βαθμών από τη Νάπολι. Οι Μιλανέζοι για μένα έχουν το κίνητρο και μπορούν να κερδίσουν.

Η Γουότφορντ είναι η ομάδα από αυτές που κινδυνεύουν στην Αγγλία και δείχνει ότι και θέλει και μπορεί να σωθεί. Η αγαπημένη μου Σαουθάμπτον μπορεί να παίζει καλά αλλά δεν έχει ελπίδες για Ευρώπη δεν κινδυνεύει ( όπως τα προηγούμενα χρόνια) και πιστεύω ότι ο άσσος έχει αξία να τον ποντάρουμε. Ο Άρης θέλει πολύ κουράγιο για να συνέλθει μετά από αυτό που έπαθε στο παιχνίδι κυπέλου με την ΑΕΚ αφού έχασε την πρόκριση στη τελευταία φάση του αγώνα. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ παρά τη νίκη του κόντρα στον ΟΦΗ δείχνει ότι δεν πατάει καλά και το μεγαλύτερο «πρόβλημα» του είναι ο Πορτογάλος στον πάγκο. Νίκη του Άρη βλέπω. 

Η Μπασακσεχίρ πήρε μεγάλο διπλό στην Άγκυρα με 1-2 και μάλιστα με ανατροπή και δείχνει ότι φέτος μάλλον θα το σπάσει το ρόδι και θα πάρει το πρωτάθλημα. Η Γαλατά ήρθε 3-3 με την Γκαζιαντέπ στην έδρα της δύσκολα θα χάσει την Ευρώπη αφού έχει αέρα τεσσάρων βαθμών από την πέμπτη θέση. Άσσο θα παίξω. H AEK έμεινε στο 2-2 απέναντι στον Άρη σε ένα παιχνίδι που πολλοί θεωρούσαν βέβαιο τον άσσο και την πάτησαν άσχημα αλλά προκρίθηκε στον τελικό του κυπέλου την Τετάρτη την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή. Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα τον Παναθηναϊκό με 3-0 προκρίθηκε στο κύπελλο και πιστεύω ότι θα κερδίσει και θα στεφθεί και τυπικά πρωταθλητής Ελλάδος.

Ο Ατρόμητος το πάει πολύ χαλαρά στα play out και προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Ξάνθη. Η Λάρισα το πάει επίσης χαλαρά και προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Βόλο με 3-1. Περιμένω ανοιχτό παιχνίδι με γκολ και όποτε βλέπω over πάνω από 2 φράγκα λέω ότι αξίζει να ρισκάρουμε. Ο Βόλος προηγήθηκε στο παιχνίδι με την Λάρισα αλλά δεν τα κατάφερε αφού η ΑΕΛ το γύρισε στο τελικό 3-1. Η Λαμία έκανε το πρώτο «κακό» παιχνίδι στα play out με τον Ατρόμητο και την πλήρωσε ο προπονητής της Άκης Μάντζιος αφού απολύθηκε. Παιχνίδι που θα έχει γκολ και θέαμα περιμένω με την τιμή του over στα ύψη…..

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ 1

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ 1

ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΙΡ – ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ 1

Δεύτερη πρόταση

ΑΡΗΣ – ΠΑΟΚ 1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΛΑΡΙΣΑ OVER

ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ OVER

Τρίτη πρόταση

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΞΑΝΘΗ OVER

ΟΦΗ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ OVER

ΑΕΚ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.