Real Player: Η εξαιρετική Λυών

Γρηγόρης Κόκκινος09 Ιανουαρίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Η χρονιά ξεκίνησε χωρίς ταμείο με καλές επιλογές αλλά χωρίς χημεία. Είπαμε θέλει και τύχη όχι μόνο καλό διάβασμα και ικανότητα στις επιλογές. Τα συνεχόμενα παιχνίδια θα φέρουν πολλές εκπλήξεις αλλά για αυτούς που πιστεύουν στα φαβορί , όχι για εμάς που ψάχνουμε την λεπτομέρεια άσχετα με το αν μας βγαίνει ή όχι. Είδαμε τον Άρη να την «πατάει» με την Λαμία όχι όμως και με τον Βόλο. Έχει ψωμί η ιστορία…

Η Ουνιόν Βερολίνου προέρχεται από ένα σερί θετικών αποτελεσμάτων με τελευταίο τη νίκη με 0-2 στην έδρα της Βέντερ Βρέμης, Η Βόλφσμπουργκ ήταν καλή αλλά όχι αποτελεσματική στην ήττα της με 2-0 από την Ντόρτμουντ. Όπως παίζουν οι δυο ομάδες περιμένω παιχνίδι με πολλά γκολ.

Η Σάλκε φέτος έχει τα χάλια της τα μαύρα μοιάζει απίθανο να αποφύγει τον υποβιβασμό και προέρχεται από την ήττα με 3-0 από την Χέρτα στο Βερολίνο. Η Χόφενχαιμ είχε την κατοχή αλλά όχι και την ουσία στην εντός έδρας ήττα με 1-3 από την Φράιμπουργκ. Θα ήθελα σε καλύτερη απόδοση το διπλό που είναι και η επιλογή μου. Η Τζένοα είναι αναποτελεσματική έχει πρόβλημα με το γκολ και δεν το λέω με αφορμή την ήττα με 2-1 από την Σασουόλλο. Η Μπολόνια είναι πιο ομάδα και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο λύγισε στο τέλος του αγώνα στο 2-2 με την Ουντινέζε. Καλύτερη ομάδα η φιλοξενούμενη θα κρατήσω το διπλό Η Μονπελιέ αδίκησε τον εαυτό της στην ήττα με 3-1 από την Μαρσέιγ αφού δεν ήταν αποτελεσματική στην τελική προσπάθεια. Η Ναντ πάει από το κακό στο χειρότερο μετά και το 0-0 με την Ρεν αφού δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε από το σημείο του πέναλτι παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε. Άσσο το βλέπω.

Η Ρεν είχε την κατοχή της μπάλας είχε τις ευκαιρίες αλλά έμεινε στο 0-0 στο παιχνίδι κόντρα στην Ναντ. Η Λυών οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας μετά τη νίκη της κόντρα στην Λάνς με 3-2. Πρώτον η απόδοση της ομάδας και δεύτερο η απόδοση του διπλού με οδηγούν στην επιλογή της Λυών.

Η Νιμ είναι η πιο αδύναμη ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Γαλλίας και φάνηκε και στην ήττα μ 5-0 από το Στρασβούργο. Η Λιλ είναι καλή αλλά την «πάτησε» στο παιχνίδι με την Ανζέ αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ από νωρίς στην ήττα μ 1-2. Ευκαιρία για νίκη με γκολ για την Λιλ είναι το παιχνίδι.

Η Ρόμα νίκησε με 1-3 την Κροτόνε αλλά για όσους είδαν το παιχνίδι δέχτηκε πολλές τελικές στην εστία της. Η Ίντερ είναι η ομάδα που αγαπώ στην Ιταλία αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτοκτόνησε στην ήττα με 2-1 από την Σαμπντόρια. Η απόδοση του διπλού με καλύπτει εκτός αν ο Κόντε έχει χάσει τα αποδυτήρια

Η Ουντινέζε ήταν καλή αλλά όχι αποτελεσματική στο 2-2 με την Μπολόνια που ήρθε ισόπαλη 2-2. Η Νάπολι έχασε 1-2 από την Σπέτσια σε ένα παιχνίδι μαγεμένο με απίστευτα πράγματα να συμβαίνουν. Η ομάδα του Γκατούζο έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη αν και θα ήθελα μεγαλύτερη απόδοση στο διπλό.

Ο Απόλλων Σμύρνης έχει κατά τη γνώμη μου δικαιολογημένα παράπονα στην ήττα του από τον Παναθηναϊκό με 0-1. Ο Αστέρας Τρίπολης δεν μπορεί να κριθεί στα δικά μου τα μάτια στο 0-4 από τον Ολυμπιακό. ΟΙ δυο ομάδες έχουν επαφή με το γκολ και δεν ξέρω αν θα βγει νικητής από την αναμέτρηση. G/G το βλέπω και ίσως over. Ο Ατρόμητος ήταν πιο αποτελεσματικός και νίκησε 3-3 τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ στην πιο σοβαρή του εμφάνιση για φέτος νίκησε με 2-0 την ομάδα της Λαμίας. Οι δυο ομάδες σκοράρουν στα παιχνίδια τους και το πιο πιθανό είναι να δούμε γκολ στην αναμέτρηση οπότε το over πιστεύω ότι αξίζει το ρίσκο. O ΠΑΣ Γιάννινα ήταν καλύτερος από την Λάρισα αλλά όχι τόσο αποτελεσματικός στο 0-0 της περασμένης αγωνιστικής .Ο Άρης ήταν πολύ σοβαρός στο παιχνίδι με τον Βόλο νίκησε με 2-0 και άφησε πολύ γρήγορα πίσω του την ήττα με 2-0 από την Λαμία. Όπως παίζει ο ΠΑΣ ευκαιρία για τον Άρη να πάρει το διπλό πιστεύω.

To be continued …..

Πρώτη πρόταση

ΣΑΛΚΕ – ΧΟΦΕΝΧΑΙΜ 2

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΑΝΤ 1

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΝΑΠΟΛΙ 2

Δεύτερη πρόταση

ΤΖΕΝΟΑ - ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2

ΡΕΝ – ΛΥΩΝ 2

ΡΟΜΑ- ΙΝΤΕΡ 2

Τρίτη πρόταση

AΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ G/G

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΦΗ OVER

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΡΗΣ 2

Τέταρτη πρόταση

ΟΥΝΙΟΝ Β. - ΒΟΛΣΦΜΠΟΥΡΓΚ OVER 3,5


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.