Real Player: Έχει σοβαρευτεί η Μπαρτσελόνα

Γρηγόρης Κόκκινος20 Μαρτίου 2021

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Ποιος θα σταματήσει την Ατλέτικο ρωτούσα την περασμένη εβδομάδα και πήρα πληρωμένη απάντηση. Ο κακός της εαυτός αφού έπαιζε και με παίκτη παραπάνω για ένα εικοσάλεπτο κόντρα σε μια ομάδα που σκοράρει με το σταγονόμετρο και έμεινε στο μηδέν. Όπως το πάει και με την Μπαρτσελόνα να έχει μειώσει στους τέσσερις όλα είναι πιθανά. Πολλά τα «θαύματα» πάντως της περασμένης εβδομάδας τα οποία δεν χρειάζεται να τα αναφέρω τα είδατε και πολλά δελτία πήγαν κουβά, ειδικά αυτών που παίζουν μικρές αποδόσεις.

Ο Απόλλων Σμύρνης ήταν καλύτερος από τον Παναιτωλικό στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας και νίκησε με 1-0 αλλά τα όσα ακολούθησαν με τον Παράσχο με προβλημάτισαν αρκετά. Η Λάρισα έχασε με 1-3 από τον Ολυμπιακό και ξέρει ότι πρέπει να κάνει νίκες για να παραμείνει στην κατηγορία. Διπλό το βλέπω. Η Φρανκφούρτη στάθηκε καλά μέσα στην έδρα της Λειψίας και έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας μετά το τελικό 1-1. Η Ουνιόν είναι καλά νίκησε την Κολωνία με 2-1 και χωρίς να την πάρει χαμπάρι κανείς έχει πλησιάσει σε απόσταση δυο βαθμών από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Προβάδισμα στην ομάδα της Φρανκφούρτης δίνω. Η Νις δεν ήταν καλύτερη από την Λοριάν προηγήθηκε αλλά ισοφαρίστηκε γρήγορα και θα πρέπει βάσει της εικόνας του αγώνα να είναι ικανοποιημένη από το τελικό 1-1. Η Μαρσέιγ δείχνει να συνέρχεται πήγε να κάνει τα εύκολα δύσκολα με την αλλά κατάφερε να νικήσει με 3-1 και είναι σε τροχιά Ευρώπης. Διπλό θα παίξω.

Η Σάλκε γνωρίζαμε από το ξεκίνημα της χρονιάς ότι πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία και προέρχεται από την ήττα με 5-0 από την Βόλφσμπουργκ. Στην Γκλάντμπαχ ο κατήφορος συνεχίζεται αφού αυτή τη φορά έχασε από την Άουγκσμπουργκ με 3-1 και είναι και κουρασμένη λόγο Ευρώπης. Για την τιμή της παίζει η Σάλκε. Άσσος. Η Παρί σε ένα παιχνίδι που είχε ρυθμό και αρκετές φάσεις και από τις δυο ομάδες ήρθε ισόπαλη 0-0 με την Οσέρ και είναι στην Πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Η Γκρενόμπλ την πάτησε στο τέλος του αγώνα με την Πο στο ισόπαλο 1-1 αλλά παραμένει στην πρώτη τετράδα. Η ομάδα του Παρισιού δείχνει να έχει βρει τον καλό της εαυτό. Άσσος

Η Σέλτικ υποδέχεται την Ρέιντζερς που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα και στο τελευταίο της παιχνίδι ήρθε ισόπαλη 0-0 εκτός έδρας με την Νταντί Γιουνάιτεντ. Η Ρέιντζερς στο τελευταίο της παιχνίδι είχε νικήσει 3-0 την Σεντ Μίρεν και έχει και την κούραση από το παιχνίδι της Ευρώπης την Πέμπτη. Ακόμα και έτσι θα κερδίσει πιστεύω.

Η Χέρτα ξεκίνησε με άλλα όνειρα την χρονιά και μετά την ήττα με 2-0 από την Ντόρτμουντ έμπλεξε σε περιπέτειες αφού είναι στις θέσεις των μπαράζ της παραμονής. Η Λεβερκούζεν είναι ντεφορμέ και έχασε με 1-2 από την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Αν θέλει να σωθεί η ομάδα του Βερολίνου θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει. Ο Ολυμπιακός την τελευταία αγωνιστική νίκησε εκτός έδρας με 1-3 την ΑΕΛ και τερμάτισε πρώτος με διαφορά δεκαέξι βαθμών από τον Άρη που νίκησε με 1-0 τον ΟΦΗ και είναι στο χέρι του η κατάκτηση της δεύτερης θέσης. Με δεδομένες τις αμυντικές αδυναμίες του Ολυμπιακού το G/G είναι η επιλογή μου. Ο ΠΑΟΚ ήταν προβληματικός για ένα ακόμη παιχνίδι και έχασε από τον Παναθηναϊκό με 2-1 αφού η άμυνα του είναι τραγική. Η ΑΕΚ ήταν κακή στο παιχνίδι με τον Βόλο και έχασε δίκαια με 1-0 και θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να βελτιώσει την εικόνα της στην μάχη των play off. Το G/G θα είναι η επιλογή μου. Η Λυών σε μια αγωνιστική που έγινε ο κακός χαμός στην Γαλλία πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας από την Ρεμς στο τέλος του αγώνα στο τελικό 1-1. Η Παρί προηγήθηκε με την Ναντ αλλά δεν ήταν καλή με αποτέλεσμα να χάσει στην έδρα της με 1-2 με αποτέλεσμα να βρεθεί τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Διπλό θα παίξω.

Η Σοσιεδάδ ήταν αναποτελεσματική στο παιχνίδι με την Γρανάδα με αποτέλεσμα να χάσει με 1-0. Η Μπαρτσελόνα δείχνει πάρα πολύ βελτιωμένη και την Δευτέρα το βράδυ νίκησε εύκολα με 4-1 την Ουέσκα με αποτέλεσμα να έχει μειώσει στους τέσσερις βαθμούς την διαφορά από την πρώτη Ατλέτικο. Διπλό θα παίξω.

To be continued...

Πρώτη πρόταση

ΑΙΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1

ΠΑΡΙ – ΓΚΡΕΝΟΜΠΛ 1

ΣΟΣΙΕΔΑΔ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 2

Δεύτερη πρόταση

ΝΙΣ – ΜΑΡΣΕΙΓ 2

ΣΕΛΤΙΚ – ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ 2

ΛΥΩΝ – ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ- Α.Ε. ΛΑΡΙΣΑ 2

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ G/G

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ G/G

Τέταρτη πρόταση

ΣΑΛΚΕ – ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ 1

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.