Στήλες Real Player

«Real player»: Έχει κουράσει ο Μουρίνιο…

Metrosport Team13 Ιανουαρίου 2024

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Έχουμε επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς στο Ελληνικό πρωτάθλημα και έχουμε και την επανέναρξη πρωταθλημάτων που μας βοηθούν να έχουμε περισσότερες επιλογές.  Θέλει μεγάλη προσοχή στο Ελληνικό πρωτάθλημα όχι τόσο με τον κακό χαμό που γίνεται για την διαιτησία όσο για τα σκαμπανεβάσματα των ομάδων που δεν είναι μαθημένες να δίνουν τόσα πολλά και μαζεμένα παιχνίδια. Και μπορεί στην κορυφή τα πράγματα να παίζονται μεταξύ τριών ή και τεσσάρων ομάδων στην ουρά εκεί που ήμουν σίγουρος βλέπω ότι έχουν μπλέξει πολλές ομάδες για τα καλά.

Η Ίπσουιτς μετά από ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα στην αρχή της σαιζόν έχει κάνει «κοιλιά» μετά και το 0-0 στην έδρα της Στόουκ αλλά παραμένει δεύτερη στην βαθμολογία. Η Σάντερλαντ είναι ανεβασμένη μετά και τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Πρέστον και έχει πιάσει εξάδα. Θα εμπιστευτώ την έδρα.

Η Λαμία ήρθε ισόπαλη 1-1 στην έδρα του ΟΦΗ δείχνει ότι είναι σε εξαιρετική κατάσταση και δεν θα είναι στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή. Ο Πανσεραικός δεν ήταν καλός με την Κηφισιά ήρθε ισόπαλος 1-1 και χρειάζεται βαθμούς για να μείνει ζωντανός στο παιχνίδι της παραμονής. Περιμένω παιχνίδι με γκολ.

Η Κάλιαρι έχει πρόβλημα στην επίθεση και για αυτό είναι χαμηλά στην βαθμολογία ενώ προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στην έδρα της Λέτσε. Η Μπολόνια είναι εξαιρετική σαν ομάδα και αδικείται σαν εικόνα από το τελικό 1-1 της περασμένης αγωνιστικής με την Τζένοα. Διπλό.

Η Ναντ έκλεισε με ήττα την χρονιά από την Λυών με 1-0 αν και ήταν καλή στο παιχνίδι αλλά αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ δε γίνεται να πάρεις αποτέλεσμα. Ο πιο αδύναμος κρίκος στην Γαλλία είναι η Κλερμόν τελευταία μετά και την ήττα από την Ρεν με 1-3. Επιστρέφει στις νίκες η Ναντ.

Η Έβερτον μετά από κάποια επιτυχημένα αποτελέσματα είχε ένα διάστημα αρκετά άσχημο με τελευταία την ήττα από την Γουλβς με 3-00 αλλά παραμένει εκτός επικίνδυνης ζώνης. Η Άστον Βίλλα παραμένει ψηλά μετά και τη νίκη κόντρα στην Μπέρνλι με 3-2. Κρατάω το διπλό.

Η Κάντιθ δεν ήταν κακή στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Γρανάδα και έχασε με 2-0 πιστεύω λόγο της αποβολής στο 1-0 πάνω που πίεζε να φτάσει στην ισοφάριση. Η Βαλένθια νίκησε εύκολα την Βιγιαρεάλ με 3-1 και αν θέλει να ελπίζει σε έξοδο στην Ευρώπη θα πρέπει να κερδίσει. Διπλό.

Η Μίλαν δεν κάνει την καλύτερη της χρονιά στην Ιταλία προέρχεται από τη νίκη με 0-3 μέσα στην έδρα της Έμπολι αλλά και την εντός έδρας ήττα από την Αταλάντα με 1-2 για το κύπελλο. Η Ρόμα δεν πάει καλά ήρθε ισόπαλη 1-1 με την Αταλάντα και η εποχή Μουρίνιο πλησιάζει προς το τέλος της. Άσσος.

Η Κηφισιά αν ήταν πιο προσεκτική στην επίθεση θα μπορούσε να πάρει το διπλό στις Σέρρες την περασμένη αγωνιστική στο τελικό 1-1 αν και επιμένω ότι δύσκολα θα σωθεί. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να προβληματίζει αν και είναι ελαφρώς βελτιωμένος ακόμα και στην ήττα με 1-2 από την ΑΕΚ. G/G.

Η ΑΕΚ νίκησε τον Ολυμπιακό με 1-2 και πλησίασε στην κορυφή της βαθμολογίας αφού θέλει το πρωτάθλημα και έχει και βοήθεια από την διαιτησία. Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Παναιτωλικό με 2-1 αλλά δείχνει ότι έχει θέματα στην άμυνα. Θα σκοράρουν και οι δυο ομάδες.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΙΠΣΟΥΙΤΣ – ΣΑΝΤΕΡΛΑΝΤ 1

ΝΑΝΤ – ΚΛΕΡΜΟΝ 1

ΜΙΛΑΝ – ΡΟΜΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΚΑΛΙΑΡΙ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2

ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2

ΚΑΝΤΙΘ – ΒΑΛΕΝΘΙΑ 2

Τρίτη πρόταση

ΛΑΜΙΑ – ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ OVER

ΚΗΦΙΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ G/G

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ G/G

Γράφει ο Γρηγόρης Κόκκινος

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.