Στήλες Real Player

«Real player»: Δεν… βλέπεται η Σαλερνιτάνα

Metrosport Team09 Δεκεμβρίου 2023

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλό Σαββατοκύριακο . Έχω βαρεθεί να βλέπω να μην αλλάζει τίποτα στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Απεργούν οι διαιτητές και δεν θα έχουμε αγωνιστική αυτή την εβδομάδα. Και την άλλη που θα έχουμε τι θα έχει αλλάξει; Θα σταματήσουν να τους απειλούν, να βάζουν φωτιά στα μαγαζιά τους , να καίνε σπίτια ή να τους δέρνουν; Μακάρι αλλά δεν θα γίνει γιατί στη χώρα μας δεν αλλάζουν αυτά τα πράγματα. Άσχετα με το αν έχουν δίκιο ή άδικο αυτοί που διαμαρτύρονται για τις αποφάσεις τους, εδώ δεν υπάρχει κανείς να πάρει μέτρα ώστε να σταματήσουν αυτά τα απαράδεκτα το λιγότερο φαινόμενα.

Η Κρεμονέζε είναι στην πρώτη πεντάδα της δεύτερης κατηγορίας της Ιταλίας θα παλέψει για την άνοδο και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με την Πίζα 0-0. Για την Βενέτσια τι να πω; 3-1 την Άσκολι και κορυφή στην βαθμολογία. Δεν είναι πρόκληση η απόδοση του διπλού; 

Η Άστον Βίλλα μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας αφού με τον Έμερι στον πάγκο πάει τρένο και πάτησε την Σίτυ στην νίκη της με 1-0. Η Άρσεναλ τα χρειάστηκε με την Λούτον αλλά νίκησε με 3-4 με γκολ στο φινάλε των καθυστερήσεων. Αξίζει ο άσσος σε αυτή την τιμή.

Η Ρεν δε τα πάει καλά προέρχεται από την ήττα από την Μαρσέιγ με 2-0 που είχε μεν ευκαιρίες αλλά δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει . Η Μονακό νίκησε με 2-0 την Μονπελιέ αν και περίμενα να δεχθεί ένα γκολ και μετά την Παρί είναι η καλύτερη ομάδα στην Γαλλία. Κρατάω το διπλό.

Η Στουτγάρδη είναι μια από τις καλύτερες ομάδες φέτος στην Γερμανία και στο τελευταίο της παιχνίδι νίκησε με 2-0 την Βέρντερ Βρέμης στην έδρα της. Η καλύτερη ομάδα φέτος για μένα είναι η Λεβερκούζεν και το 1-1 με την Ντόρτμουντ είναι πλασματικό αφού η μπάλα δεν έμπαινε με τίποτα. Διπλό.

Μόνο τυχαία δεν είναι στον πάτο της βαθμολογίας της Ιταλίας η Σαρλεριτάνα και δε το γράφω με αφορμή την ήττα με 3-0 από την Φιορεντίνα. Η Μπολόνια έχει βρει ρυθμό έχασε τη νίκη με την Λέτσε στο τέλος στο 1-1 και πάει τρένο εδώ και καιρό με εξαίρεση την ήττα με 2-1 από την Φιορεντίνα. Διπλό.

Η Έμπολι είναι ανεβασμένη το τελευταίο διάστημα έχει πάρει μπρος και βαθμούς αν και στο 1-1 με την Τζένοα είχε σύμμαχο της και την τύχη. Η Λέτσε δεν με πείθει φέτος και στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής πήρε το βαθμό της ισοπαλίας στο τελικό 1-1 με την Μπολόνια στην τελευταία φάση του αγώνα. Άσσος.

Η Βαγιεκάνο έχασε εύκολα από την Μπιλμπάο με 4-0 και αυτό που την κρατάει χαμηλά στην βαθμολογία είναι οι πολλές ισοπαλίες που έχει μέχρι τώρα. Η Θέλτα αν και έπαιξε με παίκτη περισσότερο για μεγάλο χρονικό διάστημα έμεινε στο 1-1 κόντρα στην Κάντιθ. Καιρός να νικήσει η Θέλτα.

To be continued…

Πρώτη πρόταση

ΚΡΕΜΟΝΕΖΕ – ΒΕΝΕΤΣΙΑ 2

ΣΑΡΛΕΡΙΤΑΝΑ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 2

Δεύτερη πρόταση

ΡΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ 2

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ 2

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ – ΘΕΛΤΑ 2

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΑΡΣΕΝΑΛ 1

ΕΜΠΟΛΙ – ΛΕΤΣΕ 1

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.