Real Player: Δεν θα γκρεμίσει ότι «έχτισε» η Ρεάλ

Γρηγόρης Κόκκινος07 Μαρτίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάω ή να κλαίω με αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό πρωτάθλημα και στο κύπελλο με όσα είδαμε την Τετάρτη. Δεν σκέφτομαι πονηρά σκέφτομαι φωναχτά ότι έχουμε πιάσει πάτο όπως δήλωσε και ο Γερμανός προπονητής του Άρη με τα όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη. Η τιμωρίες του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης αν παραμείνουν ως έχουν δίνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον τόσο στα play off όσο και στα play out αφού θα γίνει μακελειό για την δεύτερη θέση και κάτι ανάλογο για την προτελευταία.

Η Φράιμπουργκ κάνει καλή χρονιά και κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει και την έκτη θέση της βαθμολογίας και προέρχεται από την ήττα με 1-0 από την Ντόρτμουντ. Η Ουνιόν είναι τυχερή πάρα πολύ αποτελεσματική και για αυτό έχει ανέβει στην βαθμολογία. Οι γηπεδούχοι έχουν προβάδισμα για τη νίκη

Η Γουίγκαν πήρε σπουδαίο διπλό στην έδρα της πρωτοπόρου Γουέστ Μπρομ με 0-1 και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Η Λούτον δεν ήταν τόσο καλή όσο θα έπρεπε να πήρε το βαθμό της ισοπαλίας από την Στόουκ στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τεράστια η απόδοση του διπλού θα το τιμήσω.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης δεν είναι καλά και είχε απλά μια φλύαρη υπεροχή στο 1-1 της περασμένης εβδομάδας με την Εσπανιόλ με ελάχιστες τελικές προσπάθειες. Η Σεβίλλη μπορεί να πήρε τη νίκη με την Οσασούνα στο τέλος του αγώνα στο 3-2 αλλά είναι σε εξαιρετική κατάσταση. Το μυαλό της Ατλέτικο είναι στο παιχνίδι με την Λίβερπουλ. 2

Η Κορτράικ κάνει μια μέτρια σαιζόν και προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με την Ζούλτε Βάρεγκεμ. Η Αντβέρπ νίκησε 3-1 την Οστάνδη και είναι στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι μπορεί να πάρει το διπλό.

Η Κλαμπ Μπριζ ότι και να γίνει θα κατακτήσει το πρωτάθλημα στο Βέλγιο μετά και το διπλό με 1-2 στην έδρα της Γάνδης. Η Σερκλ Μπριζ κάνει πορεία πρωταθλητή μετά και τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Γάνδη και το να ποντάρουμε στο διπλό σε αυτή την απόδοση έχει αξία αφού οι γηπεδούχοι είναι «άνετοι».

Η Ντιζόν έχασε από την Παρί με 4-0 την περασμένη εβδομάδα σε ένα παιχνίδι που λογικά δεν υπολόγιζε ότι κάτι μπορεί να πάρει στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία. Για την Τουλούζ τα είπαμε έχασε με 0-2 από την Ρεν και κάνει σχέδια για την παρακάτω κατηγορία. Έχει αξία ο άσσος

Η Χετάφε ήταν εξαιρετική στην εκτός έδρας νίκη με 0-1 στην Μαγιόρκα με κυριότερο χαρακτηριστικό ότι δεν απειλήθηκε ΠΟΤΕ. Η Θέλτα τσίμπησε τον πόντο στο παιχνίδι με την Γρανάδα και είναι τρεις βαθμούς πάνω από τη επικίνδυνη ζώνη. Μου αρέσει η Χετάφε και ας έχει Ευρώπη την Πέμπτη.

Η Οσασούνα ήταν εξαιρετική στο παιχνίδι με την Σεβίλλη και λύγισε στο τέλος του αγώνα στο 3-2 της περασμένης εβδομάδας. Η Εσπανιόλ το πάλεψε με την Ατλέτικο αλλά θέλει τρίποντα και όχι ισοπαλίες μήπως και καταφέρει να παραμείνει. OVER το βλέπω

Η Πάρμα έχει αρκετό καιρό να αγωνισθεί εξαιτίας της γνωστής κατάστασης στην Ιταλία και αν δεν έχει επηρεασθεί από την αποχή είναι στο χέρι της να νικήσει την ουραγό Σπαλ και να πλησιάσει στις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Άσσος

Αν δεν έχουμε πάλι αναβολή στην Ιταλία και γίνει τελικά το παιχνίδι ανάμεσα στην Γιουβέντους και την Ίντερ πιστεύω ότι θα δούμε παιχνίδι με γκολ και από τις δυο ομάδες και η καλύτερη επιλογή από το να μπλέξουμε με σημεία είναι το over.

Η Λιλ νίκησε εκτός έδρας την Ναντ έχει αέρα έξι βαθμών από την Λυών που φιλοξενεί και νίκησε με 2-0 την Σεντ Ετιέν. Αν έπαιζε αυτή την εβδομάδα στην Ευρώπη η Λυών δεν θα ασχολούμουν με το παιχνίδι τώρα πιστεύω ότι το over έχει αξία.

Η Μπέτις είναι ντεφορμέ Ευρώπη δεν μπορεί να βγει να πέσει μάλλον δεν προλαβαίνει και προέρχεται από την ήττα με 2-1 από την Βαλένθια. Η Ρεάλ πέρασε και πάλι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας μετά τη νίκη με 2-0 κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Δεν πιστεύω ότι θα πετάξει η Ρεάλ ότι έχτισε.

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΚΟΡΤΡΑΙΚ – ΑΝΤΒΕΡΠ 2

ΝΤΙΖΟΝ – ΤΟΥΛΟΥΖ 1

ΧΕΤΑΦΕ – ΘΕΛΤΑ 1

Δεύτερη πρόταση

ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ 1

ΠΑΡΜΑ – ΣΠΑΛ 1

ΜΠΕΤΙΣ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 2

Τρίτη πρόταση

ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΕΣΠΑΝΙΟΛ OVER

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΙΝΤΕΡ OVER

ΛΙΛ – ΛΥΩΝ OVER

Τέταρτη πρόταση (Σύστημα 2-3)

ΓΟΥΙΓΚΑΝ – ΛΟΥΤΟΝ 2

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ – ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ 2

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.