Real Player: Άλλη ομάδα η Ντόρτμουντ με Χάαλαντ

Γρηγόρης Κόκκινος08 Φεβρουαρίου 2020

Φίλες και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη . Το Ελληνικό πρωτάθλημα βγάζει σημεία αλλά θέλει να έχεις και τύχη. Θα μου πείτε στατιστικά κάποια στιγμή ο ΠΑΟΚ δεν θα έβαζε γκολ και έτσι χάθηκε το g/g που θα μας πλήρωνε εξαιρετικά. Τα συνεχόμενα παιχνίδια σε όλους τους θεσμούς έχουν κάνει ακόμη πιο δύσκολες τις επιλογές ειδικά στην Ευρώπη και θέλει μεγάλη προσοχή αρκεί να μας βγει η χημεία. Επειδή παίζουμε μεγάλα ποσοστά όσοι μπορείτε ποντάρετε μονά αποδεκτά και δεν θα βγείτε χαμένοι εκεί είναι το ψωμί.

Η Λεβερκούζεν μας «πούλησε» στο παιχνίδι με την Άουγκσμπουργκ που έχασε 2-1 και μάλιστα με ανατροπή. Η Ντόρτμουντ μετά την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου ανεβαίνει συνεχώς συνέτριψε με 5-0 την Ουνιόν και είναι τρεις βαθμούς πίσω από την κορυφή. Θα κρατήσω το διπλό.

Η Λαμία έχασε από τον Βόλο με 1-0 σε ένα παιχνίδι που όποιος θα πετύχαινε το γκολ θα έπαιρνε και το παιχνίδι. Η Λάρισα μας «έκαψε» αφού πήρε το 0-0 στο Ηράκλειο από τον ΟΦΗ με πρωταγωνιστή τον τερματοφύλακα της. Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος αυτό το Χ μοιάζει εξαιρετική επιλογή. Η Σπαλ έχασε με 5-1 από την Λάτσιο και δεν ξέρω με ποιον τρόπο μπορεί να καταφέρει να παραμείνει κατηγορία αφού δείχνει αρκετά αδύναμη και έχει τραγική επίθεση. Η Σασσουόλο έχει διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη παίζει καλά και προέρχεται από τη νίκη με 4-2 κόντρα στην Ρόμα. Διπλό θα παίξω. Ο Αστέρας Τρίπολης κάνει εξαιρετικό δεύτερο γύρο νίκησε στο φινάλε του αγώνα 2-1 τον Παναιτωλικό και κάτω από προϋποθέσεις μπορεί να προλάβει και τα play off. Ο Άρης ήταν εξαιρετικός και νίκησε εύκολα 2-0 τον Πανιώνιο θα έχει όμως την κούραση από το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο. Άσσο θα παίξω.

Η Γκλάντμπαχ προηγήθηκε με 0-2 μέσα στην Λειψία αλλά δεν άντεξε και τελικά πήρε το βαθμό στο τελικό 2-2 που την διατηρεί στην πρώτη τετράδα. Η Κολωνία συνέτριψε με 4-0 την Φράιμπουργκ και απομακρύνθηκε κι άλλο από την επικίνδυνη ζώνη. Νίκη των γηπεδούχων με γκολ βλέπω. Ο ΠΑΟΚ έχασε από τον Παναθηναϊκό με 2-0 και έμεινε δυο βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Τον νίκησε με το ίδιο σκορ για το κύπελλο και υποδέχεται τον ΟΦΗ που από αστοχία και ατυχία δεν νίκησε την Λάρισα στο 0-0 της περασμένης εβδομάδας. Το G/G πληρώνει καλά και θα το τολμήσω

Η Πάρμα μας την έκανε την ζημιά την περασμένη εβδομάδα με την Κάλιαρι αφού ισοφάρισε στο φινάλε του αγώνα. Η Λάτσιο έχασε χρυσή ευκαιρία να είναι μια ανάσα από την πρωτοπόρο Γιουβέντους μετά το 0-0 με την Βερόνα. Πιστεύω ότι θα κερδίσουν οι Λατσιάλοι και θα έχουμε και γκολ στο παιχνίδι.

Η ΑΕΚ ήταν καλή στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο νίκησε με 1-0 ενώ στο παιχνίδι κυπέλλου ήρθε ισόπαλη 1-1 με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ο Παναθηναϊκός καρπώθηκε την εξαιρετική του φόρμα με το 2-0 κόντρα στον ΠΑΟΚ ενώ έχασε με το ίδιο σκορ στην Τούμπα για το κύπελλο. Δύσκολα θα ξεφύγει ο αγώνας από την ισοπαλία

Η Θέλτα παλεύει να παραμείνει στην κατηγορία αλλά δεν την βλέπω να τα καταφέρνει και δεν το λέω με αφορμή την ήττα με 1-0 από την Βαλένθια. Η Σεβίλλη «σκόνταψε» με την Αλαβές αλλά μου μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να κάνει και άλλη γκέλα στα κοντά. Διπλό θα παίξω. Η Ίντερ ήταν σοβαρή στο παιχνίδι με την Ουντινέζε εκτός έδρας νίκησε με 0-2 αλλά παραμένει τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή. Η Μίλαν χωρίς τον Ιμπραίμοβιτς «κόλλησε» στο 1-1 με την Βερόνα αλλά παραμένει στην πρώτη εξάδα. Ντέρμπι είναι αλλά δεν γίνεται σύγκριση. Άσσος. Ο Παναιτωλικός το πάλεψε με τον Αστέρα στην Τρίπολη είχε ευκαιρίες δοκάρια αλλά έχασε με 2-1 και η υπόθεση σωτηρία μοιάζει σχεδόν απίθανη αλλά το παλεύει. Ο Βόλος μετά τη νίκη του με 1-0 κόντρα στην Λαμία έχει σχεδόν καθαρίσει την υπόθεση παραμονή. Τελευταίο χαρτί για την ομάδα του Αγρινίου ίσως….

To be continued ……

Πρώτη πρόταση

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ 2

ΘΕΛΤΑ – ΣΕΒΙΛΛΗ 2

ΙΝΤΕΡ – ΜΙΛΑΝ 1

Δεύτερη πρόταση

ΣΠΑΛ – ΣΑΣΣΟΥΟΛΟ 2

ΓΚΛΑΝΤΜΠΑΧ – ΚΟΛΩΝΙΑ 1 & G

ΠΑΡΜΑ – ΛΑΤΣΙΟ 2 & G

Τρίτη πρόταση

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΗΣ 1

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ G/G

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 1

Τέταρτη πρόταση

ΛΑΜΙΑ – ΛΑΡΙΣΑ Χ

ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Χ

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.