Στήλες Real Player

«Real player»: Αχ Ευρώπη, εσύ μας μάρανες…

Metrosport Team12 Μαρτίου 2024

Φίλοι και φίλοι γεια σας και καλά κέρδη. Με χάλασε η περασμένη εβδομάδα όχι γιατί δεν πήγαμε ταμείο, αλλά γιατί αρκετά ζευγάρια έχουν τέτοια αποτελέσματα που η πρόκριση δείχνει να μην χαλάει ποτέ και δεν αξίζει να τα πιάσει κανείς και να ασχοληθεί σοβαρά. Τώρα για τις Ελληνικές ομάδες τι να πω; Αχ Ευρώπη εσύ μας μάρανες όπως έλεγε και ο τεράστιος Πανούσης και μετά τα τέσσερα που έφαγε ο Ολυμπιακός και την ήττα με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Κροατία δε πιστεύω ότι υπάρχει ελπίδα πρόκρισης για καμία από τις δυο μας ομάδες. Πάμε να κρατήσουμε κάτι ελάχιστα που έχουν ενδιαφέρον.

Η Άρσεναλ θα κυνηγήσει να πετύχει νίκη με πάνω από δυο γκολ για να πάρει την πρόκριση από την Πόρτο που την νίκησε στο πρώτο παιχνίδι με 1-0 στο φινάλε. Μπορεί να τα καταφέρει , μπορεί και όχι δεν βρίσκω αξία να ασχοληθώ σοβαρά. Θα ασχοληθώ με το παιχνίδι της Βαρκελώνης ανάμεσα σε Μπάρτσα και Νάπολι. Η Μπάρτσα προβληματίζει γενικώς με τις εμφανίσεις της δεν είναι κρυφό ότι ψάχνει προπονητή για τη νέα χρονιά και υποδέχεται μια Νάπολι που με το νέο προπονητή στον πάγκο δείχνει πολύ ανεβασμένη. Θα κρατήσω το Χ2 . Η Ατλέτικο Μαδρίτης στο πρώτο παιχνίδι στο Μιλάνο έπαιξε για να μην χάσει δεν απείλησε ποτέ την αντίπαλη εστία και έχασε με 1-0 μόνο.

Η Ίντερ και καλή είναι και σοβαρά παίζει και δεν έχει τα περιθώρια να πάει για τουρισμό και να κοροϊδεύει σε αυτή την αναμέτρηση. Κρατάω το διπλό. Στο πρώτο παιχνίδι στην Ολλανδία περίμενα περισσότερα πράγματα από την Αϊντχόφεν ή οποία έμεινε στο 1-1 και δεν μας έκανε το χατίρι. Αυτή η Ντόρτμουντ δεν είναι για μεγάλα πράγματα και πιστεύω ότι οι Ολλανδοί δεν χάνουν στη Γερμανία και μπορούν να πάρουν και ίσως και αξίζουν μάλιστα την πρόκριση. Η Ρέιντζερς ήταν καλή και κυρίως αποτελεσματική στο παιχνίδι με την Μπενφίκα που πήρε το ισόπαλο 2-2 που τις δίνει ελπίδες πρόκρισης. 

Επειδή δεν έχω σε καμία εκτίμηση τον προπονητή της ομάδας της Μπενφίκα πιστεύω ότι οι Σκωτσέζοι μπορούν να τους κάνουν την ζημιά και ίσως να δούμε και παράταση και πέναλτι σε αυτό το ζευγάρι. Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Κροατία αφού επιθετικά ήταν ακίνδυνος , αμυντικά έκανε λάθη και σύμφωνα με τον προπονητή του η ομάδα έχει πιάσει κόκκινο και έχει ανάγκη από ξεκούραση. Βάση του Λουτσέσκου λοιπόν δεν βλέπω άσσο βλέπω γκολ και από τις δυο ομάδες και αξία στο Χ2. 

Βλέπω την Βίλλα να παίρνει την πρόκριση και περιμένω γκολ στο παιχνίδι αφού στο παιχνίδι στην Ολλανδία είχε το μυαλό της στο ντέρμπι με την Τότεναμ ενώ ακολουθεί και άλλη δύσκολη αναμέτρηση αυτή με την Γουέστ Χαμ . Ο Ολυμπιακός περιμένω ότι θα χάσει αλλά δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρω μετά το 1-4 του πρώτου αγώνα ενώ την Μπριζ δεν την ακουμπάω γιατί στο πρώτο παιχνίδι ήταν απαράδεκτη και «κατάφερε» να χάσει και ίσως το πληρώσει ακριβά τώρα. Πέρα από την απόδοση που είναι το λιγότερο αστεία.

To be continued …

Πρώτη πρόταση

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΝΑΠΟΛΙ Χ2 & G/G

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ – ΙΝΤΕΡ 2

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ – ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ Χ2 & G/G

Δεύτερη πρόταση

ΡΕΙΝΤΖΕΡΣ - ΜΠΕΝΦΙΚΑ 1Χ & G/G

ΠΑΟΚ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ Χ2 & G/G

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.