Ρεάλ Μαδρίτης: Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Σίτι ο Άρνολντ

Metrosport Team26 Ιανουαρίου 2026

Τον Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ της Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να εντάξει στο ρόστερ της η Μάντσεστερ Σίτι.

Παρότι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Λίβερπουλ μέχρι στιγμής δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης. Συγκεκριμένα μετράει 11 συμμετοχές σε 497 αγωνιστικά λεπτά.

Ο 27χρονος δεξιός φουλ μπακ έχει υποστεί ήδη αρκετούς τραυματισμούς και σε συζήτηση όπου είχε ο ίδιος με τον Κόουτς της ομάδα Άλβαρο Αρμπελόα, ο Ισπανός τεχνικός τον παρότρυνε να αποχωρήσει από τον Σύλλογο το καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Guardian ο Άγγλος βρίσκεται στην λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για το καλοκαίρι, με σκοπό την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής στην δεξιά πλευρά.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει στον ορίζοντα κάποια επίσημη πρόταση, ωστόσο ο Πεπ Γκουαρδιόλα και οι συνεργάτες του παρακολουθούν την πορεία του παίκτη στην Μαδρίτη και δεν είναι απίθανο το καλοκαίρι να πάρει μεταγραφή για τους Πολίτες.

Ο Τρεντ Αλεξάντερ Άρνολντ μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί σε μόλις 16 παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ έχει μοιράσει μόλις δύο ασίστ μια στην La Liga και μια στο Μουντιάλ Συλλόγων. Το καλοκαίρι αποχώρησε από την Λίβερπουλ, στην οποία αγωνιζόταν επί μια δεκαετία μέσα στην οποία κατέκτησε τα πάντα και έγραψε το όνομα του με χρυσά γράμματα στην ιστορία της. Συγκεκριμένα με τον αγγλικό σύλλογο κατέγραψε 354 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 23 γκολ και μοιράζοντας 92 ασίστ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Βρείτε μας και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.