Ρεάλ Μαδρίτης: Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Εμπαπέ

Metrosport Team10 Μαρτίου 2023

Αν και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να εντάξει στο δυναμικό της τον Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος το καλοκαίρι του 2022 υπέγραψε ενα αστρονομικό συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμεν, οι Μαδριλένοι πηγαίνουν για το... κόλπο γκρόσο το καλοκαίρι του 2024. 

Σύμφωνα με την AS και την Marca μπορεί η περσινή προσπάθεια της «Βασίλισσας» να μην στέφθηκε με επιτυχία για να κάνει δικό της τον Γάλλο, αλλά ποτέ δεν παράτησε την υπόθεση του 24χρονου εξτρέμ, όσο και αν αυτό «αιωρούνταν» πάνω απο το Santiago Bernabeu. Μάλιστα, υπάρχει μια ρήτρα στο συμβόλαιο του που λήγει το 2025, η οποία του επιτρέπει να αποχωρήσει ως ελεύθερος ακόμα και το καλοκαίρι του 2024 και όπως φαίνεται η Ρεάλ Μαδρίτης θα κάνει τότε την κίνηση ματ. 

Επίσης, στην Ισπανία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον και για τον Έρλινγκ Χάαλαντ από την Ρεάλ, αλλά η περίπτωση του Εμπαπέ είναι δεδομένα, πιο ψηλά αυτή τη στιγμή.

Ωστόσο, ο 24χρονος άσος της Παρί φαίνεται να είναι επικεντρωμένος στις υποχρεώσεις της Παρί, καθώς μετά το τέλος του αγώνα με την Μπάγερν όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται το μέλλον του, δήλωσε: «Όχι, όχι, είμαι ήρεμος. Το μόνο πράγμα που έχει σημασία για εμένα αυτή τη σεζόν είναι να κατακτήσω το πρωτάθλημα. Μετά βλέπουμε».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.