Ρεάλ Μαδρίτης: Όνειρο θερινής νυκτός η συνύπαρξη Ρονάλντο-Εμπαπέ

Metrosport Team17 Αυγούστου 2021

Επιμέλεια: Κωστής Παναγιώτου

Η Παρί Σεν Ζερμέν έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων ανά τον πλανήτη, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι το κερασάκι στην τούρτα, στην άκρως, μέχρι τώρα, πετυχημένη μεταγραφική περίοδο του φετινού καλοκαιριού για το γαλλικό σύλλογο.

Η άφιξη του Αργεντινού έφερε χαμόγελα και τα όνειρα για την κατάκτηση του Champions League πήραν «σάρκα και οστά». Όμως, κάποιοι στην ομάδα δεν χάρηκαν και τόσο, ο λόγος για τον Κίλιαν Εμπαπέ. Ο 22χρονος Γάλλος φάνηκε να ενοχλήθηκε με την μεταγραφή του Μέσι στους Παριζιάνους και ζήτησε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ώστε να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περιμένει στη γωνία με αναμμένες τις μηχανές.

Δημοσιεύματα από το εξωτερικό ανέφεραν χθες (16/8), ότι ο Εμπαπέ αρνήθηκε την ανανέωση συμβολαίου, το οποίο λήγει το επόμενο καλοκαίρι (30 Ιουνίου 2022). Η "βασίλισσα" φαίνεται πως είναι έτοιμη να κινηθεί και να καταθέσει επίσημη πρόταση στην Παρί, η οποία κινδυνεύει να τον χάσει ελεύθερο το ερχόμενο καλοκαίρι.


Η "El Chiringuito" ήρθε να φουντώσει το ντελίριο μεταγραφών που κυκλοφορεί στους διαδρόμους της Ρεάλ τις τελευταίες ημέρες. «Ο Αντσελότι έχει εμμονή με τον Κριτσιάνο Ρονάλντο και πιέζει τη διοίκηση της ομάδας του να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης.»

Η επιστροφή του Ρονάλντο στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" είναι αρκετά πιθανή, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα. καθώς η θέληση του Ιταλού τεχνικού, αλλά και η καλή σχέση του ίδιου με τον Πορτογάλο, οποίος είχε χαρακτηρίσει τον Αντσελότι, έναν απίστευτο άνθρωπο και έναν από τους καλύτερους προπονητές. Μπορούν να φανούν αρκετά για την πιθανή μετακίνηση του 36χρονου από τη Γιουβέντους στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Θυμίζουμε ότι οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν τη διετία 2013-15 στους "μερένχες" και κατέκτησαν το Champions League το 2014.


Ο 62χρονος προπονητής κατά την παρουσίασή του στα ΜΜΕ της Ισπανίας, είπε χαρακτηριστικά: «Αγαπώ πολύ τον Κριστιάνο, αλλά δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που βρίσκονται σε άλλες ομάδες. Έχει συμβόλαιο με τη Γιούβε και δεν είναι σωστό να μιλάμε για αυτόν. Ένας δημοσιογράφος με ρώτησε αν ήταν στο τέλος της καριέρας του και του απάντησα: πέτυχε 36 γκολ.»

Λίγες ώρες αργότερα, ο Αντσελότι μέσω Twitter απάντησε στα σενάρια: «Ο Κριστιάνο είναι θρύλος της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει όλη μου την αγάπη και το σεβασμό. Δεν σκέφτηκα ποτέ να τον υπογράψω. Ας κοιτάξουμε μπροστά.»

Η τριπλέτα Μέσι-Νεϊμάρ-Εμπαπέ ξεθωριάζει και μια νέα γεννάται στη Ρεάλ Μαδρίτης, Ρονάλντο-Μπενζεμά-Εμπαπέ. Αν είναι όνειρο θερινής νυκτός ή όχι θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.