Ρεάλ Μαδρίτης: Με Μπενζεμά στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2023

Στην αποστολή της Ρεαλ Μαδρίτης για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, που θα γίνει το Σάββατο (11/2), θα ενταχθούν οι Καρίμ Μπενζεμά και Εντερ Μιλιτάο. Ο Κάρλο Αντσελότι δήλωσε ότι οι μέχρι πρότινος τραυματίες παρέμειναν στην Μαδρίτη για αποθεραπεία, όμως θα προπονηθούν μαζί με την ομάδα την Παρασκευή. 

Οι Μαδριλένοι, που πέρασαν εύκολα το εμπόδιο της Αλ Αχλί στον ημιτελικό με 4-1, θα διεκδικήσουν το τρόπαιο εναντίον της Αλ Χιλάλ από την Σαουδική Αραβία, που έκανε την έκπληξη, καθώς απέκλεισε την Φλαμένγκο.

Ο Μπενζεμά τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο κατά την διάρκεια της νίκης με 2-0 επί της Βαλένθια, την περασμένη Πέμπτη και δεν πήγε στο Μαρόκο με την αποστολή, όπως και ο Μιλιτάο, ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον μηρό.

«Δεν έχουν αναρρώσει πλήρως, ο Καρίμ τα πάει πολύ καλά και υπάρχουν περισσότερες αμφιβολίες για τον Μιλιτάο», είπε ο Ιταλός τεχνικός της Ρεαλ στους δημοσιογράφους μετά το παιχνίδι με την Αλ-Αχλί και πρόσθεσε: «Θα προπονηθούν την Παρασκευή και μετά θα δούμε».

Επίσης, ο  Αντσελότι έκανε ειδική αναφορά στον Βινίσιους, ο οποίος την περασμένη Κυριακή, δέχθηκε ρατσιστική επίθεση, στην εκτός έδρας ήττα από την Μαγιόρκα με 1-0: «Του αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, έβαλε ένα υπέροχο γκολ και ήταν ο Βινίσιους που είδαμε σε πολλά ματς. Είναι σπουδαίος παίκτης και το έχει αποδείξει».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.