Ρεάλ Μαδρίτης: «Κόκκινο πανί» και ανεπιθύμητος ο Καμαβινγκά

Metrosport Team21 Απριλίου 2026

Εκτός ρόστερ της Ρεάλ Μαδρίτης θέλουν τον Εντουάρντο Καμαβινγκά πολλοί φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης όπως έδειξε σχετική δημοσκόπηση που έγινε από την «Marca». 

Ο γάλλος μέσος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει τη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια από τους φίλους των «μερένχες», με το κλίμα για αυτόν να γίνεται βαρύ και... ασήκωτο μετά την αποβολή του στον δεύτερο ημιτελικό με αντίπαλο την Μπάγερν Μονάχου. 

Στο εν λόγω παιχνίδι ο Γάλλος που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ως αλλαγή αντίκρισε δύο κίτρινες κάρτες σε διάστημα ολίγων λεπτών, αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες και ενώ αυτή προηγούνταν 1-2 και το παιχνίδι όδευε προς παράταση. 

Από το 86ο λεπτό όταν και αποβλήθηκε η Μπάγερν κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ και να επικρατήσει 3-2, πανηγυρίζοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. 

Το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης έρχεται να προσθέσει ακόμη περισσότερη πίεση γύρω από την επόμενη ημέρα της Ρεάλ, την ώρα που ήδη κυκλοφορούν σενάρια για αλλαγές στο ρόστερ το προσεχές καλοκαίρι υπό τον Φλορεντίνο Πέρεθ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Μαζί και στο spotify

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.