Ρεάλ Μαδρίτης: Κέρδισε τα πέναλτι χάρη στις... οδηγίες του Κέπα!

Metrosport Team18 Απριλίου 2024

Τα πέναλτι είναι μια διαδικασία που ανέκαθεν εμπεριείχε μεγάλη δόση τύχης, αν όμως έχεις προπονηθεί σε αυτό και λάβεις τις σωστές οδηγίες τη στιγμή που πρέπει, τότε παίρνεις τη... τύχη με το μέρος σου. Μια «συνθήκη» της οποίας το βάρος επωμίστηκε και ως ένα βαθμό ο Κέπα Αριθαμπαλάγκα, ο οποίος έβαλε το δικό του λιθαράκι στην πρόκριση της Βασίλισσας. 

 Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι ανάγκασε τους «Μπλε» να... τρέχουν για 120 λεπτά, οδηγώντας το παιχνίδι μέχρι τα πέναλτι, εκεί όπου τελικά κατάφερε να πάρει μια ακόμη εντυπωσιακή πρόκριση στα ημιτελικά, με τον Αντρέι Λούνιν να βάζει τη δική του υπογραφή.

Και αυτό καθώς ο Ουκρανός τερματοφύλακας στάθηκε όρθιος και απέκρουσε εις διπλούν τα σουτ των παικτών της Μάντσεστερ Σίτι, πετώντας την έξω από την ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ωστόσο, η εξίσωση των «πέναλτι» είχε κι άλλους καίριους... παρονομαστές, που ακούνε στα ονόματα των Αντόνιο Ρούντιγκερ και του Κέπα Αριθαμπαλάγκα.

Πιο συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει η διαδικασία των πέναλτι, οι κάμερες έπιασαν τον Ισπανό τερματοφύλακα να δίνει οδηγίες στον συμπαίκτη του. Ο Κέπα που βρίσκεται στη Ρεάλ ως δανεικός από την Τσέλσι έχει αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές τη Σίτι με τους «μπλε», γνωρίζοντας καλά τις... αδυναμίες του χθεσινού αντιπάλου του. 

Ο Ισπανός πάντως -βάσει του αποτελέσματος- φαίνεται πως έδωσε σωστές οδηγίες στον Λούνιν πριν από τη μεγάλη μάχη από τα έντεκα βήματα, όπως έκανε άλλωστε και ο Ρούντιγκερ ο οποίος υπέδειξε στον Ουκρανό τερματοφύλακα που θα εκτελέσει ο Κόβασιτς.


Μπορείτε να δείτε επίσης και την αγωνιστική ανάλυση με κάθε λεπτομέρεια του πρώτου αγώνα, επικού αγώνα, μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και τη Σίτι, που είχε ολοκληρωθεί με 3-3:

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.