Ρεάλ Μαδρίτης: «Έδεσε» με τεράστια ρήτρα τον Βινίσιους

Metrosport Team28 Οκτωβρίου 2022

Κάτοικος Μαδρίτης θα παραμείνει για τα επόμενα πέντε χρόνια ο Βινίσιους καθώς υπέγραψε την επέκταση του συμβολαίου του με τη Ρεάλ Μαδρίτης που θα τον κρατήσει στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Το τρέχον συμβόλαιο του Βραζιλιάνου εξέπνεε το καλοκαίρι του 2024 αλλά πλέον ο Λατίνος άσος υπέγραψε νέο το οποίο έχει διάρκεια τριών ακόμη χρόνων, μέχρι το 2027. Φυσικά και οι απολαβές του 22χρονου επιθετικού θα είναι ακόμα μεγαλύτερες ενώ και η ρήτρα αποδέσμευσης θα είναι τεράστια και κανείς σύλλογος δεν θα μπορεί να την προσεγγίσει.

Το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ωστόσο δεν είναι γνωστό το πότε θα ανακοινωθεί διότι η «βασίλισσα» θέλει να κλείσει και τις υποθέσεις των Ροντρίγκο και Μιλιτάο και να ανακοινώσει όλη μαζί τη βραζιλιάνικη τριάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είχε εκταμιεύσει 45 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον Βινίσιους το 2018 από τη Φλαμένγκο.

Και αυτός έχει ήδη φροντίσει να φανεί αντάξιος της εμπιστοσύνης της «βασίλισσας» έχοντας ήδη 44 γκολ και 48 ασίστ σε 87 συμμετοχές. Παράλληλα έχει κατακτήσει 2 πρωταθλήματα, 1 Kύπελλο και 2 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 1 Champions League, 1 Σούπερ Καπ Ευρώπης και 1 Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Συλλόγων.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.