Ρεάλ Μαδρίτης: Αντιδρά στη μείωση ο Κρόος και ετοιμάζει βαλίτσες

Metrosport Team08 Απριλίου 2020

Την έντονη αντίδραση του Τόνι Κρόος προκαλεί η πρόθεση της Ρεάλ Μαδρίτης να προχωρήσει σε μείωση των οικονομικών απολαβών των ποδοσφαιριστών λόγω της οικονομικής ζημιάς από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, η διοίκηση των «μερένχες» εξετάζει «κούρεμα» ύψους 12%, εάν επιστρέψουν οι ομάδες στην αγωνιστική δράση μετά την πανδημία, ή μείωση 20% εάν το φετινό πρωτάθλημα οδηγηθεί σε οριστική διακοπή.

Ο Τόνι Κρόος δεν έκρυψε τη δυσφορία του για μια τέτοια εξέλιξη και με δημόσιες δηλώσεις του τάχθηκε εναντίον των μειώσεων:

«Μείωση στον μισθό είναι σαν να κάνεις μια μάταιη δωρεά ή για το σύλλογο. Εγώ είμαι υπέρ των πληρωμών με βάση έχουν συμφωνηθεί και ο καθένας μας να δωρίσει ένα ποσοστό των αποδοχών του στην έρευνα κατά της πανδημίας ή την ενίσχυση ανθρώπων που το έχουν ανάγκη. Από όλους μας ζητείται βοήθεια όπου υπάρχει ανάγκη και είναι πολλά τα μέρη στα οποία χρειάζεται να προσφέρουμε βοήθεια», δήλωσε ο διεθνής αμυντικός μέσος, ο οποίος, σύμφωνα με μέσα της Μαδρίτης, έχει αποφασίσει το καλοκαίρι να φύγει, με πιθανότερο προορισμό την Αγγλία και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.