Ο Ραζβάν και το τιμ του έπιασαν… δουλειά πριν το ντέρμπι

Κώστας Πετρωτός03 Ιανουαρίου 2023

Ρίχνοντας κανείς μία ματιά στο βίντεο του ΠΑΟΚ TV από την χθεσινή προπόνηση το πρώτο που παρατηρεί είναι οι χειραψίες του Ραζβάν Λουτσέσκου στους παίκτες του την ώρα που βγαίνουν στο γήπεδο για προπόνηση. 

Αυτό είναι κάτι που ο Ρουμάνος τεχνικός κάνει συχνά-πυκνά και δεν θα μπορούσε να το αποφύγει παραμονές ενός clasico. Ο Ρουμάνος τεχνικός, φυσικά, ρίχνει πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχολογική προετοιμασία των παικτών του, όπως πάντα, και σε αυτό το ματς όπως και σε όλα τα σημαντικά ματς μέχρι σήμερα, ο ίδιος και οι συνεργάτες του επιδίδονται σε συνεχή τετ-α-τετ με τους παίκτες.

Πριν από το παιχνίδι με τον Αρη, το βάρος γι’ αυτά τα τετ-α-τετ πέφτει λίγο παραπάνω στους παίκτες της επίθεσης που προσπαθούν, τα δίνουν όλα, αλλά δεν έχουν τις ανάλογες επιδόσεις στο σκοράρισμα. Ο Ρουμάνος τεχνικός και το τιμ του θέλει να κάνει στους παίκτες της γραμμής κρούσης να πιστέψουν λίγο παραπάνω στο γκολ, να τονώσει την αυτοπεποίθηση παικτών όπως ο Αντρίγια και ο Νάρεϊ, ακόμη και ο Ολιβέιρα που σκοράρει σε κάθε ματς τελευταία, αλλά έχει και ευκαιρίες για παραπάνω γκολ. 

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ προσπαθεί να τους δείξει πόσο τους εμπιστεύεται, να υπογραμμίζει τις πολλές δουλειές που κάνουν στο γήπεδο και να τους κάνει να εμφανιστούν ακόμη πιο συγκεντρωμένοι σε φάση εκτέλεσης. Φυσικά, από τις συζητήσεις δεν λείπουν και αναλύσεις αγωνιστικής/τακτική φύσης. Κινήσεις που μπορούν να γίνουν καλύτερα, συνεργασίες που μπορούν να γίνουν αποδοτικότερες και να φέρουν πιο εύκολα το γκολ που τόσο πολύ χρειάζεται ο ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.