Ραζνάτοβιτς για Παναθηναϊκό: «Αν φέρνεις τον Αταμάν, έχεις φιλοδοξίες»

Metrosport Team27 Απριλίου 2023

Για τις εξελίξεις στον Παναθηναϊκό και την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Εργκίν Αταμάν, μίλησε ο εκπρόσωπος του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σημειώνοντας πως «Αρχικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελληνικό κορμό. Δεύτερον, οι ξένοι του δεν βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θέλει ο Αταμάν. Σίγουρα (σ.σ ο Παναθηναϊκός) θα είναι ενεργητικός στην αγορά φέτος».

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά στο basketnews.com, «πολλοί παίκτες υπογράφουν από τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο με νέες ομάδες. Αρχικά, ο Αταμάν έκανε τα πάντα με την άδεια της Εφές. Δεν θα έκανε κάτι άλλο, δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Η Εφές είναι ο σύλλογός του και έχει εξαιρετικές σχέσεις με όλους. Δεν έχει υπογράψει κάτι. Υπάρχει συμφωνία, αλλά αυτό είναι. Εντάξει, ποστάρει κάποιος κάτι στο Instagram, αλλά αυτό δεν σημαίνει πολλά. Δεν νομίζω ότι αξίζει να πάρει έκταση αυτή η ιστορία».

Για τις αλλαγές που θα υπάρξουν στον Παναθηναϊκό: «Κοιτάξτε, αν φέρνεις τον Αταμάν στην ομάδα, έχεις φιλοδοξίες. Η ομάδα που έχεις είναι αδύναμη, οπότε χρειάζεται να αλλάξεις πολλά. Προφανώς θα είναι επιθετικός (σ.σ ο Παναθηναϊκός) στην αγορά. Όταν άλλες ομάδες χρειάζονται 2-3 αλλγές, ο Παναθηναϊκός πρέπει να αλλάξει πολλά. Αρχικά, ο Παναθηναϊκός δεν έχει ελληνικό κορμό. Δεύτερον, οι ξένοι του δεν βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δεν είναι στο επίπεδο που θα θέλαμε. Δεν βρίσκονται στο επίπεδο που θέλει ο Αταμάν. Σίγουρα (σ.σ ο Παναθηναϊκός) θα είναι ενεργητικός στην αγορά φέτος».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.