Ράσταβατς: «Πιστεύω πως ο Άρης θα περάσει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση»

Metrosport Team16 Μαΐου 2022

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μίλαν Ράσταβατς.

Ο έμπειρος τεχνικός που δεν θα συνεχίσει στην άκρη του πάγκου του Αστέρα Τρίπολης, μίλησε για τα πέντε χρόνια που πέρασε στην Ελλάδα, τη μάχη της δεύτερης θέσης μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη ενώ έκανε ειδική μνεία στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά για την παρουσία του στον Αστέρα και την Ελλάδα: «Τελείωσα με την Τρίπολη και ετοιμάζομαι για την επιστροφή μου στη Σερβία, αν και δεν ξέρω ακόμα τον σύλλογο που θα είμαι. Ήμουν 2.5 χρόνια στην ομάδα και νομίζω έκλεισε ο κύκλος στον σύλλογο και πλέον ο καθένας θα ακολουθήσει τις φιλοδοξίες του. Είμαι 5 χρόνια στην Ελλάδα και νιώθω λίγο Έλληνας, είμαι 5 χρόνια εδώ».

Για τον τελικό μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ: «Οι δύο ομάδες είναι ισοδύναμες, ο ΠΑΟΚ έχει ομοιογένεια με παίκτες που ξέρουν ο ένας τον άλλον και έχει και τον Ραζβάν Λουτσέσκου που έφυγε και επέστρεψε στην ομάδα την οποία γνωρίζει πολύ καλά. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε επίπεδο, έχει την ενέργεια και έχει τις δικές του πιθανότητες να κατακτήσει τον τίτλο, αλλά θα έλεγα ότι δεν υπάρχει μία ομάδα που να είναι φαβορί σε ένα παιχνίδι που οι πιθανότητες είναι 50-50».

Για τη μάχη της δεύτερης θέσης και το αν μπορεί ο Άρης να περάσει τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση: «Ο Άρης έχει το ψυχολογικό αβαντάζ από τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ και έχει μία δυναμική χωρίς να έχει το μυαλό του στο Κύπελλο, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει προσανατολιστεί στον τελικό του Κυπέλλου και πιστεύω ότι ο Άρης θα τερματίσει πιο ψηλά από τον ΠΑΟΚ και θα πάρει τη δεύτερη θέση. Από τον ΠΑΟΚ μου αρέσουν ο Ζίβκοβιτς και ο Κούρτιτς και από τον Άρη ο Καμαρά και ο Εντιαγέ».

Ενώ ακόμα υπογράμμισε: «Ευχαριστώ τους Έλληνες φιλάθλους γιατί μου έδειξαν εκτίμηση και σεβασμό, είμαι μισός Έλληνας και θέλω να έρθω ξανά στην Ελλάδα».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.