Ράσταβατς: «Ήμασταν άτυχοι και δεν μπορέσαμε να νικήσουμε τον Πασχαλάκη»

Metrosport Team20 Σεπτεμβρίου 2021

Ο Μίλαν Ράσταβατς μίλησε στο Metropolis 95.5 για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Κάναμε δυνατό παιχνίδι, παίξαμε σε υψηλό επίπεδο αλλά ήμασταν άτυχοι και αυτό μας στοίχισε. Μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα» είπε αρχικά και συνέχισε αναφερόμενος στον Πασχαλάκη:

«Ήταν απροσπέλαστος και δεν μπορέσαμε να τον νικήσουμε. Όλα τα καταφέρναμε, φτάναμε μέχρι εκεί αλλά δεν μπορούσαμε να τον νικήσουμε».

Για την συνομιλία που είχε με τον Λουτσέσκου σημείωσε: «Αυτό που μας ενώνει είναι η Ξάνθη. Δουλέψαμε εκεί ο ένας μετά τον άλλο. Μιλήσαμε για εκείνη την περίοδο«.

Υπογράμμισε για την εικόνα του ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να παίξει γιατί δεν του το επιτρέψαμε εμείς. Παίζει κατακτητικά, θέλει να έχει την μπάλα κοντά στο 65% και χθες, αν δεν κάνω λάθος, ήταν κοντά στο 46%. Από εκεί ξεκινήσαμε και δεν του αφήσαμε να κάνει αυτό που θέλει.

Δεν ξέρω τι μπορούμε να περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ. Ο περσινός είχε τις δικές του φάσεις, μπορεί να ήταν καλός ή όχι. Ο φετινός είναι σταθερός. Μπορεί να μην έχει τα μεγάλα up, αλλά έχει πολύ καλή οργάνωση. Εμείς αν συνεχίσουμε στο ίδιο τέμπο δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να προχωράμε».

Κατέληξε λέγοντας: «Αυτές οι εκπλήξεις συμβαίνουν γιατί είμαστε στο ξεκίνημα. Όσο προχωράει το πρωτάθλημα θα είναι πολύ δύσκολο οι μικροί να πάρουν βαθμούς από τους μεγάλους και θα γίνουν τα πράγματα όπως τα ξέραμε».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.