Ράσταβατς: «Δεν δικαιώνουν τα αποτελέσματα τον Γκαρσία, κουρασμένος ο Τζόλης»

Metrosport Team12 Απριλίου 2021

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Μίλαν Ράσταβατς, και μίλησε για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (11/4), τον Γκαρσία, τον Τζόλη αλλά και τη μάχη της 2ης θέσης στη Σούπερ Λιγκ 1.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αστέρα: «Εχω συμφωνήσει με τον Αστέρα για τα επόμενα 2 χρόνια, είμαστε ικανοποιημένοι όλοι και μπορούμε να προχωρήσουμε όλοι μαζί».

Για το 1-1 με τον ΠΑΟΚ: «Είναι δίκαιο αποτέλεσμα, καθρεπτίζει την πραγματικότητα του αγώνα. Παίξαμε δυνατά, είχαμε ευκαιρίες, καταφέραμε να αντέξουμε. Ολες οι ομάδες έχουν τα πάνω και τα κάτω τους, όπως και ο ΠΑΟΚ. Είναι πιο χαλαρός από το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μπορεί να βελτιωθεί και να παίρνει τους βαθμούς που χρειάζεται».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Ευχηθήκαμε ο ένας στον άλλον καλή επιτυχία πριν το παιχνίδι. Πάντα είμαι στο πλευρό των προπονητών, αντιμετωπίζουμε τα ίδια προβλήματα. Ο Γκαρσία προσπαθεί να βάλει δικά του πράγματα στην ομάδα, να περάσει δικά του στοιχεία, δουλεύει πολύ αλλά είναι φανερό πως τα αποτελέσματα δεν τον δικαιώνουν».

Για τον Τζόλη: «Ξεκίνησε πολύ εντυπωσιακά από την περσινή χρονιά κιόλας, μην ξεχνάτε πως είναι μικρός στην ηλικία, φορτώθηκαν όλα πάνω του, έκανε μια σούπερ παρουσία στην αρχή. Στον αθλητισμό μετά την φόρμα, κάνεις μια μικρή κοιλιά, μπορεί να είναι κουρασμένος. Είναι πάντως ένας ταλαντούχος ποδοσφαιριστής».

Για τη μάχη της 2ης θέσης: «Είναι πολύ καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δίνουν μια τέτοια μάχη. Δεν υπάρχει φαβορί. Δεν ξέρουμε αν σημαίνει κάτι για τον Αρη η ήττα από την ΑΕΚ. Το ερώτημα είναι αν θα συνεχίσει να είναι μπροστά αφού σκόνταψε στο χθεσινό παιχνίδι».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.