Ράσογλου: «Ο Άρης ήταν πάντα ένα ζωντανό κύτταρο της Θεσσαλονίκης»

Metrosport Team20 Μαρτίου 2024

O Πέτρος Ράσογλου, πρόεδρος του Μουσείου μπάσκετ του Άρη και μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής Εορτασμού των 110 χρόνων από την ίδρυση της ομάδας φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και αναφέρθηκε σε όσα θα περιλαμβάνει το διήμερο των εορτασμών.

''Αποφασίσαμε η πρώτη από τις δύο μέρες των εορταστικών εκδηλώσεων να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Οι φίλοι που θα θελήσουν να έρθουν στη γιορτή θα πληρώσουν ένα αντίτιμο και μέρος των εσόδων θα διατεθεί στον σύλλογο ''ΛΑΜΨΗ''.

Ο Άρης ήταν πάντα ένα κύτταρο ζωντανό της Θεσσαλονίκης και έτσι θέλουμε να συνεχίσει να είναι και τα επόμενα χρόνια. 

Ο Άρης ήταν από τους πρώτους συλλόγους που διαφήμισε τη ''ΛΑΜΨΗ'' που είναι ένα σοβαρό σωματείο και προσφέρει τρομερές υπηρεσίες σε αυτούς που το έχουν ανάγκη.

Να τονίσουμε, ότι στο ''Ολύμπιον'' θα βρίσκονται και πρόσωπα που έχουν παίξει ρόλο και στην ιστορία του Άρη και εξακολουθούν να προσφέρουν στην κοινωνία.

Επίσης, θα τιμηθούν οι παλαιότεροι των ζώντων αθλητών στα τμήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ, κολύμβησης, πόλο, στίβου που δεν τους γνωρίζουν αρκετοί και είναι καλό να τους μάθουν για όσα πρόσφεραν στον σύλλογο''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.