Ράπτης: «Ταγμένος να κυνηγά τίτλους ο ΠΑΟΚ»

Metrosport Team13 Ιουλίου 2022

Για την απόφαση του να επιλέξει τον ΠΑΟΚ μίλησε ο Αλέξανδρος Ράπτης στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο». 

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την πρώτη προσέγγιση: «Η πρώτη κρούση ήταν λίγο μετά από τους τελικούς του Λιγκ Καπ. Υπήρχε ενδιαφέρον από την ομάδα και από εμένα. Ήμουν θετικός στο να έρθω. Βήμα βήμα έγινε η συμφωνία. Ο ΠΑΟΚ με επέλεξε και ήταν χαρά μου να είμαι μέλος αυτής της ομάδας. Συμπορευόμαστε με τον ΠΑΟΚ και μέσω της καλής μου επίδοσης θα επωφεληθώ και εγώ και η ομάδα. ».

Για το αν οι τίτλοι έπαιξαν ρόλο στην απόφαση του: «Σίγουρα ναι αλλιώς δεν θα επέλεγα να έρθω. Ο ΠΑΟΚ είναι ταγμένος να κυνηγάει τους τίτλους. Οι στόχοι είναι να κάνει όσες περισσότερες κατακτήσεις μπορεί και αυτό βοηθά τους αθλητές που έχουν κάνει κάποια πράγματα να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό».

 Από που πήρε πληροφορίες: «Μίλησα με τον Κοκκινάκη και μου είπε τα καλύτερα. Το ίδιο μου είπαν και ο Κουμεντάκης και ο Πετρέας».

Για το ότι θα φύγει τόσο μακριά από το σπίτι του: «Δεν είναι κάτι που με φοβίζει. Θέλω να το κυνηγήσω. Μου δίνει κίνητρο».

Για το αν θεωρεί τον ΠΑΟΚ ως σκαλοπάτι: «Δεν μπορώ να πω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ένα σκαλοπάτι να αναγεννηθώ. Θα διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε και πιστεύω ότι η συνταγή θα δέσει καλά».

Για το πως είδε τον ΠΑΟΚ πέρυσι ως αντίπαλος: «Διάβαζε καλά τους αντιπάλους, έπαιζε καταπληκτικά στο μπλοκ άμυνα και κέρδιζε κάποιες ομάδες εύκολα. Έχει, επίσης, μια δυνατή έδρα και είναι δύσκολα να τον κερδίσεις».

Για τους οπαδούς του ΠΑΟΚ: «Χαίρομαι να βλέπω ανθρώπους και οπαδούς να στηρίξουν στα δύσκολα την ομάδα. Προτιμώ τον αθλητικό σεβασμό και τον φανατισμό. Εϊδα και κάποια άσχημα μηνύματα αλλά είδα και άλλα που με έκαναν να χαρώ».

Για το νέο πρωτάθλημα: «Πιστεύω θα είναι πιο ανταγωνιστικό από πέρυσι. Θα έχει και περισσότερες εκπλήξεις. Θέλω πλέι οφ και ποιος δεν θέλει; Αυτό είναι το βόλεϊ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.