Ραντεβού στο Ωραιόκαστρο οι πρωτοπόροι της πανελλήνιας βαθμολογίας σε άνδρες-γυναίκες

Metrosport Team25 Ιουνίου 2021

Σε ρυθμούς μπιτς βόλεϊ κινείται το Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, με το τουρνουά OPEN που θα διεξαχθεί το διάστημα 25-27 Ιουνίου στο αθλητικό κέντρο της περιοχής και σε γήπεδα που κατασκευάστηκαν για τις ανάγκες της διοργάνωσης. Είναι το πρώτο τουρνουά από τους έξι φετινούς σταθμούς της NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT.

Με συντελεστή στην ατομική βαθμολογία 0,3 μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας σε άνδρες και γυναίκες βρίσκονται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για την συγκέντρωση πολύτιμων βαθμών στη πανελλήνια βαθμολογία.

Στους άνδρες, η πρώτη τετράδα του τουρνουά OPEN στην Ίο θα δώσει το παρών στο ORAIOKASTRO OPEN - NORTH AREA CIRCUIT και θα διεκδικήσει εκ νέου το χρυσό μετάλλιο. Οι νικητές της Ίου Γιώργος Μιχελάκης, Βασίλης Μούχλιας μαζί με τους φιναλίστ Στέλιο Τζιουμάκα και Δημήτρη Χατζηνικολάου βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, ενώ 15 ομάδες ανδρών θα διεκδικήσουν τις 4 κενές θέσεις του κυρίως ταμπλό.

Στις γυναίκες, στη διοργάνωση θα συμμετέχουν και οι Δήμητρα Μαναβή, Μυρτώ Καλαμαρίδου, μέλη του Εθνικού σχεδιασμού μπιτς βόλεϊ.Στο Ωραιόκαστρο θα βρίσκεται και η αναπτυξιακή Εθνική ομάδα που αποτελείται από τις Κρητικές Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη, οι οποίες θα αγωνιστούν για να αποκτήσουν και αγωνιστικό ρυθμό, δύο εβδομάδες πριν συμμετάσχουν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ20. Στο Ωραίοκαστρο θα βρίσκονται και οι Αθηνά Γεωργοπούλου, Ροδάνθη Μαριάτου, νικήτριες του πρώτου φετινού τουρνουά OPEN.

Οι αγώνες των προκριματικών θα ξεκινήσουν το πρωί της Παρασκευής (25/6) και το απόγευμα θα γίνει το πρώτο σερβίς και των αγώνων του κυρίως ταμπλό.

Στο «γαλατικό χωριό» του μπιτς βόλεϊ στην Ολυμπιάδα Χαλκιδικής δίνεται η συνέχεια του Πανελλήνιου πρωταθλήματος μπιτς βόλεϊ juniors, στον πρώτο από τους επτά φετινούς σταθμούς της NORTH AREA BEACH VOLLEY CIRCUIT. Το OLYMPIADA-PERROQUET ERREA JUNIORS OPEN θα διεξαχθεί στα δύο γήπεδα που υπάρχουν στη περιοχή το διάστημα 25-27 Ιουνίου και θα περιλαμβάνει τις κατηγορίες Κ17 και Κ19 κοριτσιών και Κ17 αγοριών.
Στην διοργάνωση θα λάβουν μέρος 16 ομάδες κοριτσιών (8 στο Κ17 και 8 στο Κ19) και 9 ομάδες στη κατηγορία Κ17 αγοριών. Οι αγώνες θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου με τους αγώνες του κυρίως ταμπλό σε όλες τις κατηγορίες.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.