Ραντεβού ουσίας του προεδρείου του ΣΕΒΙΠΕΘ με τον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων

Metrosport Team11 Μαΐου 2021

Τα ζητήματα που απασχολούν τις εγκατεστημένες στη ΒΙ.ΠΕ επιχειρήσεις έθεσε η διοίκηση του ΣΕΒΙΠΕΘ στον Αντιπεριφερειάρχη Υποδομών και Δικτύων κ. Πάρι Μπίλλια, κατά τη διάρκεια συνάντησης τους.

Η αντιπροσωπεία του προεδρείου του ΣΕΒΙΠΕΘ αποτελούνταν από τον πρόεδρο κ. Τάσο Πολυζωίδη, τον αντιπρόεδρο κ. Κώστα Μωραϊτίδη και τον οικονομικό επόπτη κ. Βασίλη Κεχαγιά. Η ατζέντα της συνάντησης είχε όλα τα θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις στη Βιομηχανική Περιοχή.

Αρχικώς συζητήθηκε και λύθηκε το πρόβλημα της ασφαλτόστρωσης στο σημείο των γραμμών του ΟΣΕ στη ΒΙΠΕ, πρόβλημα το όποιο δημιουργούσε κυκλοφοριακή συμφόρηση στη βιομηχανική περιοχή. Στο τραπέζι της συζήτησης με τον κ. Μπίλλια, έπεσε και το θέμα της διάνοιξης της περιφερειακής οδού της ΒΙ.ΠΕ που καταλήγει στον κόμβο του Αγίου Αθανασίου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για την πρόθεση της Περιφέρειας σε συνεργασία με τον ΟΣΕ να υπάρξει επέκταση του προαστιακού σιδηροδρόμου που προβλεπόταν να φτάσει μέχρι τα Διαβατά να επεκταθεί μέχρι τη Γέφυρα με δημιουργία τριών ακόμα σταθμών σε Ν. Αγχίαλο, Άγιο Αθανάσιο και Γέφυρα. Με τον τρόπο αυτό θα δοθεί σημαντική δυνατότητα μετακίνησης στους πολίτες που εργάζονται και μένουν στην δυτική πλευρά της πόλης, αλλά και σε όσους εργάζονται σε επιχειρήσεις στη ΒΙΠΕ και τις γύρω περιοχές.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν θα έχουν σύντομα νέο ραντεβού για την επανεξέταση των θεμάτων που απασχολούν την περιοχή της ΒΙ.ΠΕ.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.