Ραντεβού με Ελ Καντουρί μετά τις γιορτές

Κώστας Πετρωτός25 Δεκεμβρίου 2020

Ο Μαροκινός είναι από τους πλέον κομβικούς παίκτες του Δικεφάλου από την έναρξη της σεζόν, η παρουσία του στην ομάδα κρίνεται απαραίτητη και η ανανέωση του συμβολαίου του αποτελεί προτεραιότητα αυτή τη χρονική περίοδο.

Ο Ελ Καντουρί δήλωσε πρόσφατα πως θέλει να συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και για αυτό τον λόγο οι εκπρόσωποι του Δικεφάλου θέλουν να «κλείσουν» αυτό το θέμα το συντομότερο δυνατό. Η «Μ» αποκαλύπτει στο σημερινό της ρεπορτάζ, πως έχει προσδιοριστεί ραντεβού, το οποίο αναμένεται να γίνει εκτός απροόπτου την ερχόμενη εβδομάδα και στο οποίο θα καθίσουν στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, ο Ολαφ Ρέμπε, ο εκπρόσωπος του Μαροκινού και φυσικά ο ίδιος ο παίκτης. Θυμίζουμε πως πριν από λίγες ημέρες ανανέωσε με τον ΠΑΟΚ ο Κρέσπο (το προηγούμενο συμβολαιό του είχε διάρκεια έως το καλοκαίρι του 2021) μέχρι το 2022. Μέχρι το μεθεπόμενο καλοκαίρι, έχουν υπογεγραμμένα συμβόλαια και άλλοι παίκτες του Δικεφάλου, όπως οι Βαρέλα, Ινγκασον. Η ειδική αναφορά γίνεται στους έμπειρους παίκτες της ομάδας.

Τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν

Ο Καντουρί έχει ηδη αγωνιστεί σε 18 επίσημα παιχνίδια, εννέα στο Πρωτάθλημα και εννέα στην Ευρώπη. Ηδη έχει πετύχει τρία γκολ, στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου και βελτίωσε την δική του επίδοση των προηγούμενων ετών. Στις τρείς προηγούμενες σεζόν που αγωνίστηκε με τον ΠΑΟΚ, είχε πετύχει δύο γκολ τη πρώτη, δύο την δεύτερη (2018-19) και ένα γκολ τη περσινή περίοδο. Εφόσον συνεχίσει με αυτό τον ρυθμό, μπορεί να αυξήσει αισθητά την παραγωγικότητά του.

Ο Καντουρί είναι από τους ακριβοπληρωμένους παίκτες του ΠΑΟΚ, όμως αυτό που προέχει, είναι να παραταθεί η χρονική διάρκεια του συμβολαίου του και παράλληλα ο ίδιος να αισθανθεί ακόμη πιο «δεμένος» με τον σύλλογο.

Ο Μαροκινός, πρόσφατα είχε αναφέρει πως ψάχνει σπίτι στη Θεσσαλονίκη, κάτι που αναμφίβολα φανερώνει και τις προθέσεις του για το μέλλον. Στη Τούμπα αισθάνεται υπέροχα, θεωρείται και είναι βασικός και αναντικατάστατος, κατά συνέπεια προέχει η συμφωνία που θα είναι συμφέρουσα και για τις δύο πλευρές.

Εφόσον κλείσει και αυτό το θέμα, που είναι σημαντικό για τον ΠΑΟΚ, δεν θα υπάρχει άλλη εκκρεμότητα έως το τέλος της σεζόν. Και αναφερόμαστε στις περιπτώσεις των παικτών που τους θέλει ο ΠΑΟΚ και πρέπει να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους για να μην έχουν δικαίωμα (βάσει νόμου) να διαπραγματευτούν με άλλες ομάδες. Ολοι οι έμπειροι που είχαν έρθει στην Τούμπα τα προηγούμενα χρόνια, έχουν σε ισχύ συμβόλαια έως το 2022, ενώ οσοι ηρθαν το περασμένο καλοκαίρι, υπέγραψαν συμβόλαια για τρία ή τέσσερα χρόνια.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.