Ραντεβού για υπογραφές με Ματίγια!

Γιώργος Στράντζαλης16 Ιουνίου 2020

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας θα συναντηθούν ο Άγγελος Χαριστέας με τον Χαβιέρ Ματίγια. Πρόκειται για ένα καθοριστικό ραντεβού από το αποτέλεσμα του οποίου θα κριθεί και το μέλλον του Ισπανού μεσοεπιθετικού, του οποίου η παραμονή αποτελεί προτεραιότητα για τους «κιτρινόμαυρους».

Μετά από μία σειρά συζητήσεων, που προηγήθηκε στο προηγούμενο διάστημα, διαπιστώθηκε ταύτιση. Επί της ουσίας ο Άρης τα έχει βρει σε όλα με τον Ματίγια και απομένει να διευθετηθούν (οικονομικά) ζητήματα που αφορούν τον ατζέντη του, αλλά και οι τελευταίες λεπτομέρειες επί του νέου συμβολαίου που θα υπογράψει ο έμπειρος μέσος για να κλειδώσει η παραμονή του στην ομάδα για τα επόμενα δύο χρόνια.

Θα ακολουθήσει ο Μπρούνο Γκάμα, ο οποίος αποτελεί εξίσου προτεραιότητα αλλά η εστία διαφωνίας έγκειται αλλού. Συγκεκριμένα, η οικονομική διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών φτάνει τις 60.000 ευρώ για έναν χρόνο συνεργασίας, καθώς ο παίκτης απαιτεί ένα ποσό της τάξεως των 350.000 ευρώ συμπεριλαμβανομένων και των μπόνους. Όπως σημειώσαμε και στο χθεσινό ρεπορτάζ της “Μ”, ο Πορτογάλος διαπραγματεύεται μόνος του το νέο συμβόλαιο, οπότε όλα θα εξαρτηθούν από την τελική κουβέντα που πρόκειται να γίνει, ενδεχομένως και μέσα στη μέρα. Στον Άρη είναι αποφασισμένοι να ανεβάσουν την οικονομική τους προσφορά με σκοπό να κλείσει ο Γκάμα, καθώς είναι από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας και σίγουρα στο ενδεχόμενο αποχώρησής του θα δημιουργηθεί μεγάλο κενό. Εφόσον ολοκληρωθούν οι συζητήσεις με τους δύο ποδοσφαιριστές, θα ακολουθήσουν οι τελικές επαφές για νέο συμβόλαιο με τους Κόρχουτ, Λάρσον και Κουέστα.

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.