Ράνια Τζίμα: «Πιστεύει κάποιος ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα πει "I am back, πλάκα σάς έκανα, κου-κου"»

Metrosport Team30 Ιουνίου 2023

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega με τη Ράνια Τζίμα έκανε αναφορά στην παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα από την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ και την κούρσα της διαδοχής. 

Η έμπειρη δημοσιογράφος μάλιστα αναρωτήθηκε αν αυτό μπορεί να είναι μια φάρσα και ο Τσίπρας να επιστρέψει. Ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης μεταφέροντας το ρεπορτάζ από την Κουμουνδούρου είπε πως «Είναι και ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο διευθυντής του Έτερον. 

Είναι ένα πρόσωπο το οποίο εμφανίστηκε στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα τις τελευταίες ημέρες πριν της κάλπες της 25ης Ιουνίου με την επίσημη δήλωση στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ. Είχε κινητοποιήσει τότε αρκετές συζητήσεις ήδη από τότε αλλά ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι δεν είναι πρόθυμος να διεκδικήσει την ηγεσία».

Στο άκουσμα των παραπάνω η κεντρική παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων και σύζυγος του Γαβριήλ Σακελλαρίδη, Ράνια Τζίμα δεν αντέδρασε. Ωστόσο ο Γιάννης Πρετεντέρης αναρωτήθηκε αν υπάρχει «Ενδεχόμενο να πει ο Τσίπρας σε δυο μέρες "παιδιά λάθος κάναμε, το παίρνω πίσω και επιστρέφω κανονικά”. Το συζητάει κανένας; Σε δύο ή πέντε μέρες»;

Στην εξέλιξη της συζήτησης του ρεπορτάζ ο δημοσιογράφος Σωτήρης Μπολάκης ανέφερε πως οπαδοί του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζουν πως «δεν θα τον αφήσουν να φύγει» ωστόσο στο κόμμα κανείς δεν θεωρεί ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα έκανε τέτοια κίνηση.

Με την Ράνια Τζίμα να σχολιάζει «Εντάξει τώρα, υπάρχει κάποιος πραγματικά δηλαδή, ακόμα και αγγίζοντας το απώτατο όριο της σκέψης του, που πιστεύει ότι μετά από όλα αυτά ο Αλέξης Τσίπρας θα πει "I am back! Πλάκα σας έκανα, κούκου”; Προφανώς και όχι».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.