Ράνγκνικ: Κίνηση - ματ για μεταγραφή του Χάαλαντ στο Μάντσεστερ!

Metrosport Team21 Δεκεμβρίου 2021

Η Μάντσεστερ Γιουναϊτεντ θα στοχεύσει να κάνει δικό της, έναν από τους καλύτερους επιθετικούς της Ευρώπης, τον Έρλινγκ Χάαλαντ της Ντόρτμουντ.

Οι Βεστφαλοί γνωρίζουν ότι ο Νορβηγός επιθετικός το καλοκαίρι θα αποχωρήσει από την ομάδα, με τεράστιους σύλλογος να τον έχουν συμπεριλάβει στην μεταγραφική τους λίστα, όπως η Μπαρτσελόνα, η Μάντσεστερ Σίτι, η Τσέλσι αλλά όπως φαίνεται και η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ.

Πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιεύματα στην Αγγλία ανέφεραν ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την μετακίνηση του Χάαλαντ στην Γιουνάιτεντ, είναι η εξασφάλιση του συλλόγου στο Champions League, τη νέα σεζόν, ένας στόχος που είναι εφικτός για τους «Κόκκινους Διαβόλους.»

Η ιστοσελίδα «manchestereveningnews», αναφέρει ότι ο Ραλφ Ράνγκνικ πραγματοποίησε πρόσφατα μια κίνηση «ματ», καθώς μίλησε με τον πατέρα του Χάαλαντ, Αλφ-Ίνγκε, σχετικά με την πιθανότητα ο γιος του να υπογράψει για τη Γιουνάιτεντ τον επόμενο χρόνο. 

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται σε συζητήσεις με την διοίκηση και πιέζει προκειμένου να φέρουν τον 21χρόνο αστέρα στο Μάντσεστερ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.