Ραλφ Χάζενχιτλ: Μεγάλο το ποσοστό ανεμβολίαστων στην Premier League!

Metrosport Team17 Δεκεμβρίου 2021

Ο προπονητής της Σαουθάμπτον, Ράλφ Χάζενχιτλ, μίλησε για την κατάσταση του κορωνοϊού στο Αγγλικό Πρωτάθλημα και τόνισε ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό ανεμβολιαστών ποδοσφαιριστών που αγωνίζεται στην Premier League.

Το ποδόσφαιρο στην Αγγλία έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τον Covid, καθώς πολλά παιχνίδια σε όλες τις κατηγορίες έχουν αναβληθεί.

Επίσης, τα προπονητικά κέντρα των ομάδων έχουν αραιώσει, έτσι ώστε να μειωθεί η επικινδυνότητα εξάπλωσης του ιού. 

Να σημειώσουμε, ότι η Αγγλία κατέγραψε αρνητικό ρεκόρ κρουσμάτων εχθές Πέμπτη (16/12) με πάνω από 88.376 θετικά κρούσματα.

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία της Premier League για τα επίπεδα εμβολιασμού των παικτών στα μέσα Οκτωβρίου διαπίστωσαν ότι το 81% των παικτών είχε λάβει τουλάχιστον μία δόση εμβολιασμού με το 68% να έχει λάβει και τις δύο δόσεις.

«Είναι πολύ υψηλό ποσοστό κατά τη γνώμη μου», είπε ο Χάζενχιτλ, αναφερόμενος στα στοιχεία του EFL. «Μπορώ να μιλήσω μόνο για τον σύλλογό μας, και έχουμε σχεδόν 100% ποσοστό εμβολιασμού... Αισθάνομαι πιο ασφαλής σε ένα περιβάλλον σαν αυτό.

Δεν ξέρω εάν αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε περιπτώσεις εδώ, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε διαφορετική νοοτροπία... Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις, προσπαθώντας να πείσουμε τον κόσμο και να έχουν ανοιχτό μυαλό οι παίκτες».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.
Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.