Τζόλης: Ραϊόλα και Ραμαντάνι τον παρακολουθούν!

Metrosport Team18 Φεβρουαρίου 2021

Επιμέλεια: Μάριος Καλυβιώτης

Ο Χρήστος Τζόλης είναι αυτή την στιγμή του πιο «καυτό» όνομα της ελληνικής ποδοσφαιρικής πραγματικότητα, καθώς με τις εμφανίσεις του έχει καταφέρει να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του, και όχι άδικα...

Είναι το πιο «αγνό» ποδοσφαιρικό προϊόν σε μια ελληνική πραγματικότητα... φαρσοκωμωδία. Όταν επιλέγεις να μιλήσεις για...μπάλα και μόνο, είναι σίγουρα μέσα στα θέματα τα οποία θα συζητήσεις. Ο Τζόλης αν και μόνο 19 ετών, έχει καταφέρει να κάνει ένα από τα πολλά του όνειρα πραγματικότητα, να αγωνίζεται στην ομάδα που αγαπά, και να πρωταγωνιστεί βεβαίως. «Το μυαλό μου είναι στον ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή, από τον ΠΑΟΚ έχω διακριθεί και είμαι χαρούμενος που παίζω για την ομάδα που αγαπώ. Από μικρός είχα όνειρο να αγωνιστώ στη μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ. Θα δείξει στο μέλλον, κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον». Ίσως βέβαια, αυτό το μέλλον να είναι πιο...κοντινό από όσο ο ίδιος φανταζόταν.

Όπως έχει αποκαλύψει το metrosport.gr, οι ενδιαφερόμενοι για το golden boy του ΠΑΟΚ δεν είναι λίγοι, και σίγουρα όχι... άσημοι. Κάτι «χειροπιαστό» βεβαίως δεν υπάρχει, εκτός από την πρόταση της Μπριζ, παρόλα αυτά, όταν «ρίχνουν τα μάτια» τους πάνω σου σύλλογοι όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ντόρτμουντ, τότε σίγουρα κάτι κάνεις πολύ καλά. Το ενδιαφέρον και των δύο παραμένει φιλολογικό, καθώς η δύσκολη εποχή που διανύουμε, έχει επηρεάσει και τις ομάδες, με αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο προσεκτικές όταν πρέπει να βγάλουν λεφτά από τα ταμεία τους.


Για να ολοκληρωθεί ένα τέτοιο «ντιλ», θα πρέπει να βρεθεί και ο κατάλληλος άνθρωπος να το...υλοποιήσει. Στην προκειμένη, κοντά στον Τζόλη βρίσκονται δύο πρόσωπα από το πολύ στενό του οικογενειακό περιβάλλον, ο αδερφός του και ο πατέρας του. Ποια θα ήταν όμως η εξέλιξη, αν τα δικαιώματά του τα είχαν αναλάβει ατζέντηδες όπως ο Φάλι Ραμαντάνι και ο Μίνο Ραϊόλα ας πούμε;

Οι δύο «χρυσοδάχτυλοι» είναι... άπιαστοι σε αυτό που κάνουν, το καταλαβαίνει κάποιος άλλωστε μόνο αν ρίξει μια ματιά στο πελατολόγιό τους. Ο μεν, εκπροσωπεί ποδοσφαιριστές όπως ο Σανέ, ο Κουλιμπαλί, ο Κιέσα και ο Πιάνιτς μεταξύ άλλων, ενώ ο δε, πέρα από τον Ζλάταν, εκπροσωπεί τους Χάλαντ, Ντε Λιχτ, Πογκμπά Βεράτι και πάει λέγοντας. Αμφότεροι, έχουν απλώσει τα δίχτυα τους και στην ελληνική αγορά μέσω μεσαζόντων, κλείνοντας συμφωνίες όπως αυτή του...Λημνιού.

LIAN Sports Group

Γεννηθείς το 1963 στα Σκόπια, ο Φάλι Ραμαντάνι συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του είδους του. Μάλιστα έχει χαρακτηριστεί ως «Μίνο Ραϊόλα της Ανατολής». Η LIAN SPORTS GROUP, είναι η εταιρεία του που συνεργάζεται με τους Χρήστο Αποστόλου και Μάκη Λιβαθηνό, οι οποίοι βοήθησαν ώστε να γίνουν τα ντιλ του Ρέτσου (6 εκατ. αξία) στην Σεντ Ετιέν, του Λημνιού (4 εκατ. αξία) στην Κολωνία και του Κατράνη (500χιλ. αξία) στην Χατάισπορ. Πρόκειται για ανθρώπους που γνωρίζουν άριστα την ελληνική πραγματικότητα και έχουν συνεργαστεί ξανά με τον ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειώθεί πως ο Μάκης Λιβαθηνός, είχε...βοήθησει στην μετακίνηση του Αντζουλά (450χιλ. αξία) στην Φιορεντίνα. Εκτός των προ αναφερθέντων, στο πελαταλόγιο του Ραμαντάνι βρίσκεται και ο Δημήτρης Νικολάου που αγωνίζεται στην Έμπολι και η αξία του βρίσκεται στα 1.80 εκατομμύρια ευρώ.


Mino Raiola

Ο Ιταλο – ολλανδός αθλητικός ατζέντης και πρώην...πιτσαδόρος, είναι ίσως το μεγαλύτερο όνομα στον χώρο. Είναι μόνιμος κάτοικος Μόντε Κάρλο, με προτίμηση στο ακριβό...τσάι, ενώ ακούγεται πως βρίσκεται συνεχώς με ένα τηλέφωνο στο χέρι. Συνεννοείται άψογα σε πέντε γλώσσες (αγγλικά, γαλλικά, ιταλικά, ολλανδικά και πορτογαλικά) ενώ έχει σπουδές και στην νομική. Έντονο είναι το ελληνικό στοιχείο και στην δική του περίπτωση, καθώς εκπροσωπεί τους Κώστα Μανωλά της Νάπολι (32 εκατ. ευρώ αξία), Βαγγέλη Παυλίδη (3.4 εκατ ευρώ αξία) και τον Παντελή Χατζηδιάκο της Άλκμααρ με την αξία του να ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.


Η αξία του Τζόλη αυτή την στιγμή ανέρχεται στα 10 εκατομμύρια ευρώ, ύστερα από τις εκπληκτικές του επιδώσεις. 33 συμμετοχές, 15 γκολ και 8 ασίστ, είναι κάτι το οποίο δεν το βλέπεις σε πολλούς...19χρονους. Η αποτελεσματικότητα και η συνέπεια είναι τα δύο στοιχεία που έχουν τραβήξει τα βλέμματα πάνω του και θα συνεχίζει να τα τραβάει διότι το γκολ...κοστίζει, και στην περίπτωση του, κοστίζει ακριβά. Άλλωστε, δεν είναι τυχαία η επιλογή του από την «L'equipe» στα 50 κορυφαία ταλέντα του κόσμου (νούμερο 37).

Όποια και αν είναι η επόμενη μανατζερική του «στέγη», ο Χρήστος Τζόλης αν συνεχίσει σε αυτούς τους ρυθμούς θα πραγματοποήσει την καρίερα που ονειρεύεται, ειδικά κάτω από τις οδηγίες των δύο συγκεκριμένων. Βέβαια σύμφωνα με αποκάλυψη του metrosport.gr, υπάρχει και μια μεγάλη αγγλική εταιρία που έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της για να αποκτήσει τα δικαιώματα του νεαρού. Το μόνο σίγουρο είναι πως όποιον και αν επιλέξει, δεν θα είναι μόνος του, καθώς θα τον συντροφεύουν τα άλλα «ελληνόπουλα».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.