Ράιλι: «Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας, δίκαιη η πρόκριση της Ρίτας»

Metrosport Team17 Ιανουαρίου 2023

Ο κορυφαίος καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ σήμερα στην ήττα από την Ρίτας με 82-63, ο Τζέιλεν Ράιλι με 21 πόντους μίλησε μετά το φινάλε της αναμέτρησης στην Λιθουανία. Μεταξύ άλλων ο Αμερικανός ευχαρίστησε τους οπαδούς του «δικεφάλου» που βρέθηκαν στο Βίλνιους, ενώ παραδέχθηκε πως η Ρίτας ήταν συνολικά καλύτερη και δίκαια πήρε την πρόκριση.

Ενώ όσο αφορά τα... του ΠΑΟΚ στάθηκε στην έλλειψη ενέργειας στο δεύτερο ημίχρονο ενώ αποκάλυψε πως αποκόμισε και ένα χτύπημα στο γόνατο, το οποίο θα αξιολογηθεί γυρνώντας στην Θεσσαλονίκη, ωστόσο αρχικά δεν μοιάζει κάτι τόσο σοβαρο. Αναλυτικά όσα είπε:

«Θέλω πρώτα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας. Ήρθαν μαζί μας, μας στήριξαν και δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους το ανταποδώσουμε με μια νίκη. Συγχαρητήρια στη Ρίτας, έπαιξε καλύτερα και πήρε την πρόκριση». Προσπαθήσαμε να είμαστε κοντά στο σκορ και τα καταφέραμε στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο, ξεμείναμε από… βενζίνη, κάναμε πολλά λάθη. Δεν είχαμε ενέργεια και δεν μπορέσαμε να τους σταματήσουμε. Θα γυρίσουμε στο γήπεδο και πρέπει να διορθώσουμε όσα δεν κάναμε σωστά.

Για τον τραυματισμό του: «Θα πρέπει να το δούμε στη Θεσσαλονίκη. Είχα ένα χτύπημα στο γόνατό μου, θα γυρίσουμε και θα ετοιμαστώ για το παιχνίδι της Κυριακής (σ.σ. με τον Άρη). Ελπίζω όλα να πάνε καλά».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.