Ράιλι: «Αυτό είναι το ισχυρό μας στοιχείο-Δεν πρόκειται να κουρευτώ»

Metrosport Team29 Δεκεμβρίου 2022

Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο γκαρντ του ΠΑΟΚ Τζέιλεν Ράιλι και μίλησε για τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ αλλά και για τη συνέχεια της ομάδας μπάσκετ του Δικεφάλου σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μεταξύ άλλων, ο Τζείλεν Ράιλι δήλωσε:

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Μου ταίριαξε η εξέλιξη του αγώνα. Χρειάστηκα χρόνο αλλά στην τελευταία περίοδο ήθελα να είμαι στις κατάλληλες θέσεις, να πάρω τις σωστές αποφάσεις και να βάλω τα σουτ. Τα συγχαρητήρια ανήκουν σε όλη την ομάδα».

Για το ότι παίρνει τα τελευταία σουτ: «Λατρεύω να παίρνω τις ευθύνες αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά στην περιφέρεια μπορούν να βάζουν κρίσιμα σουτ. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος, περιμένω τις στιγμές, είναι αναπόφευκτο να έρθουν, είναι μικρές οι διαφορές μεταξύ των ομάδων και πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Ποιο είναι το κλειδί του ΠΑΟΚ: «Το ισχυρό στοιχείο είναι το κλίμα στην ομάδα, έχουμε καλά αποδυτήρια. Φαίνεται και από τις επιστροφές που κάναμε σε ματς που μείναμε πίσω στο σκορ με μεγάλη διαφορά. Έχει δημιουργηθεί ένα καλό γκρουπ ενωμένο στις δύσκολες στιγμές».

Ποιος είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ: «Αυτό είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία. Κοιτάμε την 3η η την 4η θέση, μπήκαμε στο Final 8 του κυπέλλου, προκριθήκαμε στο BCL και κοιτάμε τα ματς με τη Ρίτας που είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για μας».

Για τους Ρένφρο και Χαντς: «Οι τύποι είναι τρελοί, με την καλή έννοια. Ο Ρένφρο είναι από τους πιο αθλητικούς παίκτες με τους οποίος έχω συνεργαστεί. Ο Χαντς είναι αποκάλυψη, είναι πολύ ικανός στο ένας με έναν και είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσει κάποιος. Είμαι περήφανος και νιώθω ασφάλεια που τους έχω συμπαίκτες».

Για τα μαλλιά του: «Συνήθιζα να αλλάζω τα μαλλιά μου, παλιά τα είχα και κοντά. Όταν ήρθα στην Ευρώπη άφησα το μαλλί μου να εξελιχθεί φυσικά. Και μου πάει καλά. Και όσο πάει καλά η καριέρα μου δεν υπάρχει περίπτωση να κουρευτώ».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.