Ράιλι: «Απολαμβάνω την υποστήριξη του κόσμου, νιώθω πως όταν παίρνω τέτοιο σουτ θα μπει»

Metrosport Team11 Ιανουαρίου 2023

Ο ΠΑΟΚ νωρίτερα πέτυχε μια τεράστια νίκη και ενώ βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο στο Παλατάκι επί της Λιέτουβους Ρίτας. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν σε πολύ καλή μέρα για ένα ακόμη παιχνίδι τους Χαντς και Ράιλι, με τον δεύτερο να παίρνει το πιο κρίσιμο σουτ του αγώνα, το τελευταίο που αποδείχθηκε και νικητήριο.

Στις δηλώσεις του μετά το φινάλε της αναμέτρησης στάθηκε στην στήριξη του κόσμου, ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος για το τρίτο παιχνίδι που έρχεται.

Αναλυτικά όσα είπε: 

«Είναι υπέροχο που μένουμε ζωντανοί για την πρόκριση. Η Ρίτας έπαιξε πολύ καλά. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και μια σημαντική νίκη για εμάς και είμαστε χαρούμενοι. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα ενόψει του τρίτου παιχνιδιού στη Λιθουανία. Είμαι ενθουσιασμένος για αυτό το ματς».

Για το νικητήριο σουτ: «Νιώθω πως κάθε φορά που παίρνω ένα τέτοιο σουτ, θα μπει. Ο κόσμος μας υποστηρίζει σε όλη τη σεζόν τόσο δυνατά και το νιώθουμε όλοι στην ομάδα και το απολαμβάνω. Σε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα, όπως σήμερα, είναι σημαντικό να είσαι αφοσιωμένος σε αυτό και να πετύχεις το σουτ».


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στην σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.